Ευαγγέλου: Ζητούμε επιτέλους απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή – Σε ποιούς κόβει το νερό χωρίς την παραμικρή ευαισθησία; – Γιατί παραχωρεί το Κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης σε ΚΟΙΝΣΕΠ που μόνο λίγοι γνωρίζουν πως και αν λειτουργεί

Ευαγγέλου: Ζητούμε επιτέλους απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή - Σε ποιούς κόβει το νερό χωρίς την παραμικρή ευαισθησία; - Γιατί παραχωρεί το Κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης σε ΚΟΙΝΣΕΠ που μόνο λίγοι γνωρίζουν πως και αν λειτουργεί

Ευαγγέλου: Ζητούμε επιτέλους απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή

Σε ποιούς κόβει το νερό χωρίς την παραμικρή ευαισθησία;

– Γιατί παραχωρεί το Κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης σε ΚΟΙΝΣΕΠ που μόνο λίγοι γνωρίζουν πως και αν λειτουργεί

Ευαγγέλου: Ζητούμε επιτέλους απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή - Σε ποιούς κόβει το νερό χωρίς την παραμικρή ευαισθησία; - Γιατί παραχωρεί το Κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης σε ΚΟΙΝΣΕΠ που μόνο λίγοι γνωρίζουν πως και αν λειτουργεί

 

Οι “επισκέψεις” των συνεργείων της ΔΕΥΑ Ελασσόνας προφανώς δεν γίνονται για να ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ της Επιχείρησης και των δημοτών, αλλά για να τους  κοπεί το νερό.

Όσες παρεμβάσεις και αν έχουν γίνει μέχρι σήμερα από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα παραμένει αδένδοτη και προχωρά σε διακοπές υδροδότησης ακόμη και σε μικρά νοικοκυριά σε διάφορες κοινότητες του Δήμου, όπως είναι οι κοινότητες Βαλανίδας, Ευαγγελισμού, Κεφαλοβρύσου και Κλεισούρας και φυσικά μέσα στην πόλη της Ελασσόνας.

Θα πρέπει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή ποιοί είναι οι “μεγαλοοφειλέτες” των παραπάνω κοινοτήτων και πως αυτοί οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ζήσουν χωρίς νερό.

Εκτός και αν μας διαφεύγει κάτι και στις συγκεκριμένες κοινότητες υπάρχουν επιχειρηματίες, εργοστάσια και γενικά επαγγελματίες που συνειδητά δεν πληρώνουν.

Βέβαια στις μικρές κοινωνίες πολλά ακούγονται για τις τανάλιες και σε ποιά σπίτια πηγαίνουν, ας ελπίσουμε να μην ισχύει αυτό και να μην δουλεύει η δημοτική Αρχή εκδικητικά απέναντι σε ανθρώπους που δεν την στήριξαν.

Και επειδή οι τανάλιες βγήκαν και το νερό κόβεται, τα στοιχεία απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να μην είναι σε αριθμούς, αλλά με ονόματα για να καταλάβει ο καθένας πως λειτουργεί η συγκεκριμένη “προοδευτική” Αρχή του κ. Γάτσα και όσων τον στηρίζουν στην πράξη και όχι στα λόγια.

Δωράκι στην ΚΟΙΝΣΕΠ το Κοινοτικό Κτίριο

Σαν παράταξη θα θέλαμε για άλλη μια φορά να επισημάνουμε την πολιτική του “αποφασίζομεν και διαττάσομεν” του κ. Γάτσα, ο οποίος εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο, αψηφά και αποφάσεις Κοινοτικών Συμβουλίων.

Χωρίς να λαμβάνει κανέναν υπόψη του παραχωρεί το Κοινοτικό κατάστημα σε μια ΚΟΙΝΣΕΠ που δεν γνωρίζουμε αν έχει προσωπικό και πως θα λειτουργήσει, μιλάμε δηλαδή για μια ΚΟΙΝΣΕΠ φάντασμα και μια απόφαση η οποία προσβάλλει τους τους κατοίκους της Ιστορικής Κοινότητας Τσαριτσάνης.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις