2 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ- ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

2 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ- ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Δύο (2) και όχι τέσσερα (4) όπως έγραψαν κάποια νμέσα ενημέρωσης είναι τα κρούσματα που εντοπίστηκαν για την ώρα στην Ελασσόνα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και την ενημέρωση απο τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μετά την επίσημη ενημέρωση απο τις αρμόδιες υπηρεσίες το γραφείο Τύπου του Δήμου προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Ο κορονοϊός είναι ήδη δίπλα μας και απαιτείται  υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους ανεξαιρέτως»

 

Υπευθυνότητα από όλους για την τήρηση των μέτρων προστασίας ζήτησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με αφορμή τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων του κορονοϊού στην πόλη της Ελασσόνας.

Μετά από την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι τα δύο κρούσματα της Ελασσόνας, αμέσως μόλις εμφάνισαν συμπτώματα, επέδειξαν ευσυνειδησία και υπευθυνότητα απευθυνόμενα σε ιδιωτικό ιατρείο, όπου προχώρησαν στην σχετική εξέταση. Ακολούθησε ο κατ’ οίκον περιορισμός τους και η ενημέρωση των πιο στενών επαφών.

Επισημαίνεται ότι οι δύο γυναίκες (μητέρα και κόρη) δεν εργάζονται και είναι περιορισμένες οι στενές επαφές τους με την κοινότητα.

Ο κ. Γάτσας επανέλαβε τη σύσταση για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και την άμεση επίσκεψη σε γιατρό ή κέντρο υγείας με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων του νέου ιού.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας επικοινώνησε με το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη, με τον οποίο συζήτησαν για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στην πόλη της Ελασσόνας για την τήρηση των μέτρων σε εμπορικά καταστήματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ και την τήρηση των αποστάσεων. Έγινε γνωστό ότι έχουν ήδη επιβληθεί 30 πρόστιμα ποσού 150 ευρώ για τη μη τήρηση των μέτρων σε όλο το δήμο Ελασσόνας.

Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει τους απολυμαντικούς ψεκασμούς, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της διασποράς από τους κοινόχρηστους χώρους του δήμου.

“Ο κορονοϊός είναι ήδη δίπλα μας και απαιτείται υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους ανεξαιρέτως”, πρόσθεσε τέλος ο κ. Γάτσας.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο