Γάτσας προς Πρόεδρο Λυκουδίου…είσαι ψεύτης, εγω είμαι Δήμαρχος, εσύ είσαι ένας προεδράκος!!

Γάτσας προς Πρόεδρο Λυκουδίου…είσαι ψεύτης, εγω είμαι Δήμαρχος, εσύ είσαι ένας προεδράκος!!

Θαυμάστε ύφος και ήθος του δίδυμου εξουσίας του Δήμου Ελασσόνας Γάτσα-Καρανίκα και των συνοδοιπόρων τους.

Γάτσας προς Πρόεδρο Λυκουδίου…είσαι ψεύτης, εγω είμαι Δήμαρχος, εσύ είσαι ένας προεδράκος!!

Γάτσας προς Πρόεδρο Λυκουδίου…είσαι ψεύτης, εγω είμαι Δήμαρχος, εσύ είσαι ένας προεδράκος!!Γάτσας προς Πρόεδρο Λυκουδίου…είσαι ψεύτης, εγω είμαι Δήμαρχος, εσύ είσαι ένας προεδράκος!!

Ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας όπως μας καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Λυκουδίου, ο εκλεγμένος τοπικός άρχοντας, κ. Λάζαρος Καραβαγγέλλης με έκπληξη διαπίστωσε ότι με εντολή του Δημάρχου άλλαξαν την κλειδαριά  και μάλιστα σε άγνωστο χρόνο χωρίς καμία ενημέρωση.

 Όταν τυχαία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ενημερώθηκε ότι αλλάχθηκε η κλειδαριά, ότι φεύγει από το Κοινοτικό κατάστημα που παραχωρείται στον Σύλλογο και μετακομίζει στο κτίριο του Λαογραφικού μουσείου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός όπως καταμαρτυρεί ο Πρόεδρος κ. Καραβαγγέλλης σε ανύποπτο χρόνο…ο εκλεκτός του Δημάρχου κ. Ν.Χ υποψήφιος για την Προεδρία μπροστά σε συγχωριανούς απευθυνόμενος σε εμένα μου είπε…θα μεριμνήσω ώστε εσύ προσωπικά να παραδώσεις τα κλειδιά στο Δημαρχείο, ο δε ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου την Κυριακή της Ορθοδοξίας είπε…θα δείς τι θα πάθεις από δώ και πέρα.!

Έκπληκτος ο πρόεδρος όταν ρώτησε τον Δήμαρχο γιατί συμβαίνει όλο αυτό και με ποια εξουσία ,έλαβε την απάντηση… αμφισβήτησες απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για παραχώρηση χώρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

 Στην αντίδραση του Προέδρου ότι αυτό δεν είναι αληθές διότι η παραχώρηση χώρου και είσοδος στο κτίριο της Κοινότητας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και στο μέλλον, ο Δήμαρχος σε κατάσταση απερίγραπτου εκνευρισμού απευθυνόμενος στον πρόεδρο τον αποκάλεσε ψεύτη λέγοντάς του φύγε από μπροστά μου μη σε ξαναδώ χτυπώντας με νεύρα τα χέρια του πάνω στο τραπέζι ,φύγε να μη πάω το θέμα παρακάτω, εγώ είμαι Δήμαρχος και το κτίριο μου ανήκει, τι είσαι εσυ ,ένας Προεδράκος!!

Μάλιστα  αξίζει να το επισημάνουμε το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο από το κλιμάκιο του Υπουργείου με έγγραφο που έχει κοινοποιηθεί και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελασσόνας .

 

Σχετικές δημοσιεύσεις