Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

ΑΦΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ…

                    Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ… ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Για την γέφυρα στην έξοδο της πόλης με κατεύθυνση προς την Κοζάνη επισημαίνουν οι πολίτες ότι ο κίνδυνος κατάρρευσης είναι..οφθαλμοφανής!!

Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Η γέφυρα κατασκευάστηκε πρό …απείρων 10ετιων και έκτοτε ενώ εξυπηρετούσε το σύνολο της κίνησης από και προς την Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, ουδέποτε ελήφθη κάποια μέριμνα για την συντήρησή της προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες και τραγικές συνέπειες.

Πρόσφατα είναι και τα γεγονότα με άλλες γέφυρες που κρίθηκαν εως και ακατάλληλες για την διέλευση των οχημάτων, με άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για την αποφυγή δυστυχημάτων.

Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Δυστυχώς για τον Δήμο Ελασσόνας η αδιαφορία του συνόλου των αρμοδίων φορέων είναι από ακατανόητη εως εξοργιστική.

Θα θέσουμε ένα ερώτημα στο οποίο ελπίζουμε να λάβουμε κάποια απάντηση…ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός είναι ενήμερος, είναι γνώστης των συνθηκών και της κατάστασης της γέφυρας ή όχι;

Αν ναι τότε η ευθύνη του είναι ακέραια, αν όχι τι θα πράξει τώρα που γίνεται κοινωνός της επικίνδυνης πραγματικότητας;

Γίναμε μάρτυρες τους τελευταίους μήνες ενός ορυμαγδού φωτογραφιών ενός εκ των Αντιπεριφερειαρχών με Αντιδήμαρχο του Δήμου Ελασσόνας για τα έργα που κάνουν στον πάλαι ποτέ Δήμο Ποταμιάς!!

Έργα που ποτέ δεν είδαμε ωστόσο το θέμα μας είναι άλλο…οι ως άνω αιρετοί θεωρούν ότι εκπροσωπούν μόνο τον πρώην Δήμο Ποταμιάς και όχι το σύνολο του Δήμου;

Γέφυρα…υπο κατάρρευση;

Υπογραμμίζουμε αυτή μας την διαπίστωση αφού ποτέ στα (4) περίπου χρόνια που παρήλθαν δεν τους είδαμε να ασχολούνται εν προκειμένω με την γέφυρα που αναφέρουμε αλλά και με τον υπόλοιπο Δήμο!!

Να υποθέσουμε ότι οι κύριοι αυτοί δραστηριοποιούνται μόνο στην περιοχή που προαναφέραμε διότι από εκεί περιμένουν να λάβουν ψήφους, ή ότι είναι αδιάφοροι για τα υπόλοιπα;

Διερχόμενοι οδηγοί που νιώθουν ότι κινδυνεύουν κάθε φορά που υποχρεούνται να διέρχονται την γέφυρα μας έστειλαν και φωτογραφικό υλικό το οποίο και δημοσιεύουμε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου!!

Πλέον δεν έχουν το άλλοθι ότι δεν γνώριζαν….

Σχετικές δημοσιεύσεις