Γλιστρούσε στο οδόστρωμα!!

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑΣ… ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ…                            

                           Γλιστρούσε στο οδόστρωμα!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ-

 ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Αν ανατρέξουμε αρκετά χρόνια πίσω στον χρόνο θα διαβάσουμε στις σελίδες της εβδομαδιαίας εφημερίδας Η ΕΚΔΟΣΗ της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΕτΕ) άπειρα δημοσιεύματα για την αναγκαιότητα κατασκευής της σήραγγας που θα ενώνει στην κυριολεξία τις δυο Εθνικές οδούς, την Εγνατία με τον Π.Α.Θ.Ε,την Δυτική Μακεδονία, τα Βαλκάνια δια μέσου του λιμανιού του Βόλου και όχι μόνο, με τον υπόλοιπο κόσμο.

Θα βρεί κανείς άπειρο φωτογραφικό υλικό από απίστευτα δυστυχήματα που έγιναν σε αυτό το κομμάτι του δρόμου, από μια πρόσφατη έρευνα, έχασαν την ζωή τους περισσότεροι από 200 άνθρωποι!!

Σε ότι αφορά το θανατηφόρο ατύχημα χθές στον δρόμο καρμανιόλα Ελασσόνας Λάρισας δια μέσω της Μελούνας Τσαριτσάνης, υπάρχει μαρτυρία κοπέλας που προηγήθηκε των δύο αδελφών και διαπίστωσε ότι στο συγκεκριμμένο σημείο το αυτοκίνητο γλίστρησε πιθανόν από ύπαρξη λαδιών ή από ότι δήποτε άλλο που θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες επικίνδυνες για τους διερχόμενους οδηγούς!!

Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι δύο αδελφές δεν κατευθύνονταν προς την Λάρισα, αντίθετα επέστρεφαν από την ολιγώορη μετάβαση τους σε παραλία του Νομού, στο σπίτι τους στην Τσαριτσάνη καθώς είχαν λάβει και κάποιες ημέρες άδεια από την εργασία τους..

Είναι απορίας άξιον για όσους γνωρίζουν τις δύο αδερφές,για τον τρόπο που συνέβη το δυστύχημα αφού πάντα ο τρόπος που οδηγούσαν ήταν συντηρητικός.

Το φαινόμενο ύπαρξης λαδιών ή πετρελαίου, ή μούστου, ανάλογα με την χρονική περίοδο στο οδόστρωμα κατά μήκος αυτού του δρόμου δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Π.Υ όσο και η ΕΛ.ΑΣ με παρέμβασή τους αντιμετώπισαν  τα λάδια, τα πετρέλαια, και τον μούστο ,με ρίψη πριονιδίου, προκειμένου να προστατεύσουν τους ανυποψίαστους οδηγούς που ενώ κινούντο με μικρές ταχύτητες έχαναν τον έλεγχο του οχήματος, με τις ανάλογες συνέπειες.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο