Η αλητεία των Τραπεζών!!

Η αλητεία των Τραπεζών!!

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ-ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…

                              Η αλητεία των Τραπεζών!!

 ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η αλητεία των Τραπεζών!!

Κάθε χρόνο μια δυό ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα ο Αγροτικός πληθυσμός βρίσκεται σε αναμονή της κατάθεσης στους Τραπεζικούς λογαριασμούς του των επιδοτήσεων, χρημάτων που αποδίδονται στους αγρότες και είναι ακατάσχετα με νόμο, για να μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες παραγωγής των προιόντων τους χωρίς να αντιμετωπίζουν έλλειψη ρευστότητας που στην πραγματικότητα θα τους εμποδίσει να παράξουν προιόντα με ότι αυτό θα σημαίνει για την κοινωνία και την οικονομία.

Τα προβλήματα και η αγωνία των Αγροτών συνήθως εστιάζονταν σε δύο παραμέτρους, 1ον στην επάρκεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εάν και κατά πόσο θα καταφέρει να είναι συνεπές με τις ημερομηνίες για την καταβολή των χρημάτων, το οποίο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι λειτούργησε άψογα, και 2ον εάν θα κατατίθονταν τα πραγματικά ποσά που προβλέπονται από τον νόμο.

Σε αυτές τους τις αγωνίες ήρθε και προστέθηκε μια ακόμα, απρόβλεπτη, με στοιχεία μαφιόζικης καταστρατήγησης του νόμου και περισσή αλητεία, αυτή των Τραπεζών που γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα τους Νόμους του Κράτους και της Ε.Ε και κάνουν ότι θέλουν παρακρατώντας τα χρήματα των επιδοτήσεων παρά το ρητό του Νόμου τον οποίο και παραθέτουμε…. επινοώντας το πρόσχημα του δήθεν ελέγχου εάν και κατά πόσο οι επιδοτήσεις ενός εκάστου Αγρότη ξεπερνούν το όριο των 7.5 χιλιάδων ευρώ ετησίως οπότε θα μπορούσαν να προβούν στην δέσμευση του ποσού εκτός των 7,5 χιλιάδων!!

Η αλητεία των Τραπεζών!!

Στην  εποχή που τα πάντα ελέγχονται πρίν ακόμα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, οι Τράπεζες ισχυρίζονται ότι τεχνολογικά βρίσκονται ακόμα στον μεσαίωνα, εμπαίζοντας τους πάντες, θεωρώντας μας αν μη τι άλλο ηλιθίους!!

Βέβαια οι Αλητήριοι Τραπεζίτες αυτές οι ζωντανές βδέλες που απομυζούν από τον κοσμάκη και την τελευταία ικμάδα του γνωρίζουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν , όλοι το γνωρίζουν, φυσικά και όσοι κυβερνάνε αλλά δεν μιλάνε γιατί πολύ απλά είναι και θα είναι υποχείρια των Αλητηρίων Ανθρωποειδών βδελλών.

Με την πρακτική αυτή οι Τρταπεζίτες παρακρατούν τα χρήματα τα οποία ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια τουλάχιστον για (15) ημέρες με ότι αυτό συνεπάγεται για τους αμαρτωλούς…ισολογιμούς, απολογισμούς, προυπολογισμούς και όλα τα είς …μους!

Εάν μάλιστα οι δικαιούχοι δεν διαμαρτυρηθούν και μάλιστα έντονα προειδοποιώντας τους ότι θα προσφύγουν στην Δικαιοσύνη για να… βρούνε το δίκιο τους, χρήματα δεν θα πάρουν ποτέ , θα παραμένουν δεσμευμένα στα ταμεία της Τράπεζας καθώς είναι γνωστό πως όταν παρακρατούν κάποια χρήματα υπέρ κάποιου Τρίτου και πάλι δεν τα αποδίδουν αφού απαιτείται σειρά διαδικασιών!!

Με λίγα λόγια οι Τραπεζίτες τα θέλουν όλα δικά τους αφού στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας του κόσμου τα…νομικίστικα τερτίπια-ποιος μπορεί να τα βάλει με την πλειάδα των δικηγόρων που διαθέτουν και μπορούν να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί- παρακρατούν με μαφιόζικο τρόπο τα χρήματα του κάθε απροστάτευτου πολίτη!!

Δραματικές  όμως είναι και οι συνέπειες για τις μικρές Τοπικές Αγορές όπως η δική μας αφού μέρος των χρημάτων από τις επιδοτήσεις οι δικαιούχοι θα διέθεταν και για τις γιορτινές τους αγορές…ζεσταίνοντας στοιχειωδώς όλες τις μικρές επιχειρήσεις που κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας με το…ζωντανό χρήμα που θα γέμιζε τα συρτάρια τους έτσι ώστε να μπορέσουν να κρατηθούν όρθιες.

Μπορεί κανείς απ όλους αυτούς που κυβερνάνε ή θέλουν να μας κυβερνήσουν να μας σώσει από αυτές τις Ανθρωποειδείς βδέλλες, ρητορικό το ερώτημα αφού η απάντηση είναι γνωστή…ΟΧΙ, κανείς δεν μπορεί δυστυχώς να τα βάλει με τους Τραπεζίτες διότι αυτοί κυβερνάνε τον πλανήτη και κάνουν ότι θέλουν…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις