Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ … Σκότωσαν ζευγάρι κουναβιών!!!

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...  Σκότωσαν ζευγάρι κουναβιών!!!

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Σκότωσαν ζευγάρι κουναβιών!!!

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...  Σκότωσαν ζευγάρι κουναβιών!!!

Ημέρες τώρα όποιος ταξίδεψε προς τα χωριά της Ποταμιάς στην γέφυρα της Συκέας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα θέαμα αποκρουστικό,με μια εικόνα που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το ανθρώπινο είδος και σε ποιο σημείο βαρβαρότητας μπορεί να περιέλθει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα  διαστροφικά και δολοφονικά του ένστικτα!!

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής τα δυο μικρά ζωάκια βρίσκονταν σε φάση αναπαραγωγής όταν κάποιος η κάποιοι τα σκότωσαν και τα παράτησαν πάνω στη γέφυρα, προφανώς για να ικανοποιήσουν τον αρρωστημένο τους εγωισμό.

Δυστυχώς υπάρχει έντονα η αντίληψη σε πολλούς κατοίκους ότι τα κουνάβια προξενούν ζημιές και γι αυτό πρέπει να τα εξολοθρεύουν όταν έχουν την δυνατότητα!!

Είναι προφανές ότι το πρόβλημα για πολλούς που σκέπτονται με αυτόν τον τρόπο, είναι η έλλειψης παιδείας, και στρεβλής αντίληψης για την θέση τους μέσα στην Δημιουργία!!

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι κάθε τι που ζει και κινείται πάνω στον πλανήτη δεν βρίσκεται τυχαία, αντίθετα επιτελεί έργο τεράστιο για την διατήρηση του πλανήτη, για να είναι βιώσιμος και να προσφέρει στον άνθρωπο την δυνατότητα να ζεί!!!

Όταν λοιπόν χωρίς λόγο, σκοτώνουμε ένα ζώο, είναι σα να τραυματίζουμε την ίδια τη γή,στερρώντας της τους …εργάτες της, τους συνεργάτες της.

Όλα, τα πάντα πάνω στη γή εργάζονται για τον Ανθρωπο, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά και για όλους μαζί.

Καιρός είναι να καταλάβουμε ότι σκοτώνοντας τα ζώα, τραυματίζουμε και τον ίδιο τον εαυτό μας…

Ας κάνουμε τον κόπο να σκεφτούμε…πως θα ήταν η γή χωρις τα μυρμηγκια,τους αρρουραίους, τα σκουλήκια, που την…αφρατεύουν, χωρίς μέλισσες να πανε από δένδρο σε δένδρο ΄…

Σχετικές δημοσιεύσεις