Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ Αγοραστέ έλα να δεις τα χάλια σου…

        Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ

                Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ         Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Συνηθίσαμε πλέον ,κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο τόπος να πλήττεται από χαλαζοπτώσεις και από τα αποκαλούμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, που μόνο ακραία δεν είναι!!

Έχει την αξία του να γνωρίζουμε τι συνέβαινε και στο μεσομακροπρόθεσμο παρελθόν σε ότι αφορά την συμπεριφορά του καιρού για να μπορούμε και να προφυλαχθούμε και τους τρόπους αντιμετώπισης να βελτιώσουμε.

Τις τελευταίες δεκαετίες έγινε της μοδός κατά το λαικόν άσμα, το…πιπίλισμα της καραμμέλας  περί Κλιματικής Αλλαγής, οι επινοητές της οποίας έχουν εισπράξει απίστευτα τρισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια, τάχα μου για να προστατεύσουν τον πλανήτη!!! Τερατώδες ψέμα, απίστευτη διαπλοκή και υποκρισία προκριμένου να αρπάξουν χρήματα από τους λαούς!!

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ         Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!

Εκτός λοιπόν από τις Κασσάνδρες, τις… καλοπληρωμένες μαυροφορούσες καλιακούδες ανά την υφήλιο που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον πλανήτη, φυσικά με το αζημίωτο, υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες οι οποίοι δυστυχώς βιώνουν έναν πρωτοφανή αποκλεισμό από τα Μ.Μ.Ε και οποίοι μας ενημερώνουν ότι πάντα επικρατούσαν τέτοια φαινόμενα, και ουδέποτε άλλαξε επι της ουσίας κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις πολιτικές που υιοθετούν οι κυβερνήσεις.

Τι λέει για την Κλιματική Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ         Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ         Οι ζημιές αγγίζουν και το 100%!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΠEΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!Αλλαγή ο Αντώνης Φώσκολος ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομοτιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά., ο οποίος μετά τις σπουδες του στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ προσελήφθη στο Ινστιτούτο της Ιζηματογενούς Γεωλογίας και Πετρελαίου του Καναδά με στόχο την έρευνα υδρογονανθράκων στην Κεντρική Αλμπέρτα, στην θαλάσσια περιοχή του Beaufort MacΚenzie, στις εκβολές του ποταμού MacKenzie και στα πολικά νησιά του Καναδά;

« Μεγάλο Παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή!»Mε μια φράση τα είπε όλα!!

Με  το επιχείρημα αυτό οι κυβερνήσεις χαρίζουν απίστευτους πόρους σε ελάχιστους ανθρώπους, στους ισχυρούς του κόσμου καθιστώντας τους ακόμα πιο ισχυρούς, και τάχα μου νοιάζονται και για τον λαουτζίκο και του δίδουν τα ψίχουλα, πολύ απλά για να κρατιέται στην ζωή και να συνεχίζει να εργάζεται για τους αδίστακτους και άπληστους ολιγάρχες ανά την υφήλιο.

Ναι πράγματι τις προηγούμενες ημέρες …χτύπησε την περιοχή μας ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Χαρακτηριστική είναι η κουβέντα ενός υπερήλικα συμπολίτη μας ο οποίος σε συζήτηση γενομένη μας είπε… εντάξει μην κάνετε έτσι, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Το 1957 όταν υπηρετούσα την θητεία μου στον Στρατό τα καιρικά φαινόμενα που βιώσαμε  ήταν σφοδρότερα!!

Σε ότι αφορά τον τόπο μας τον Δήμο Ελασσόνας εμείς όσοι κατοικούμε εδώ και τον αγαπάμε γνωρίζουμε άριστα τον…δρόμο του χαλαζιού και τα σημεία που πλημμυρίζουν!!

Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε και σείς στην συνέχεια πράξεττε το αυτονόητο, διαθέστε τους πόρους που μοιράζετε και σπαταλάτε κάθε φορά δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους να πλουτίζουν χωρίς λόγο, εκεί που πρέπει για να αντιμετωπιστούν άπαξ τα προβλήματα!!

Είναι τόσο απλό κύριοι…

Να λοιπόν η απάντηση σε όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για την αγροτιά και την κτηνοτροφία.

Το 1/10 αν διαθέτατε από τα απίστευτα ποσά που χαρίζετε στους επιτήδειους, το σύνολο των αγροτών θα μπορούσε σήμερα με την σύγχρονη τεχνολογία να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα έτσι ώστε και οι παραγωγές να μην πλήττονται, και προβλήματα στην αγορά και τον ανεφοδιασμό να μην υπάρχουν, και οικονομία πόρων να επιτυγχάνεται, και εισόδημα υψηλό να απολαμβάνουν οι παραγωγοί και με λίγα λόγια να είναι όλα καλώς καμωμένα!!

Πράγματι οι εικόνες από την χαλαζόπτωση και τα νερά είναι δραματική, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Το ερώτημα όμως είναι γιατί κάθε χρόνο στα ίδια σημεία να συμβαίνουν τα ίδια γεγονότα;

Σύμφωνοι, θα τρέξουν κάποιοι να ζητήσουν χρήματα από τον ΕΛΓΑ, τις γνωστές αποζημιώσεις, και λοιπόν; Θα λυθούν τα προβλήματα; Ασφαλώς όχι, αντίθετα θα διαιωνίζονται διότι αυτό θέλουν οι εκάστοτς άρχοντες για να μπορούν να χειραγωγούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους!!

Στις φωτογραφίες που αναρτήσαμε φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής, ωστόσο αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο στα ίδια σημεία!!!

Το μείζον ερώτημα που τίθεται σε όλους αυτούς που κυβερνάνε και έχουν την ευθύνη σε όλα τα επίπεδα τι έκαναν δεκαετίες τώρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τα ίδια και επαναλαμβανόμενα προβλήματα;

Η απάντηση είναι αφοπλιστική…κάθε φορά μοιράζουν χρήματα σε εργολάβους χωρίς ποτέ το πρόβλημα να λύνεται, αντίθετα φροντίζουν όσοι εμπλέκονται να διαιωνίζεται!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις