Η παράταξη Αλλάζουμε για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις «Μόνο για το Δημοτικό Συμβούλιο τηρεί τα μέτρα ασφαλείας η συμπαράταξη Γάτσα-Καρανίκα»

Η παράταξη Αλλάζουμε για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις

«Μόνο για το Δημοτικό Συμβούλιο τηρεί τα μέτρα ασφαλείας η συμπαράταξη Γάτσα-Καρανίκα»

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί  από τις δημοτικές παρατάξεις που διοικούν  σήμερα το Δήμο και για επικοινωνιακούς λόγους (φωτογραφία για τα μέσα ενημέρωσης) και πάλι χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης, συγκέντρωση προκειμένου να αποφασίσουν την ανακοίνωση δέσμης μέτρων για τους πληττόμενους από την πανδημία.

Για ακόμη μία φορά οι παρατάξεις των κ. Καρανίκα & Γάτσα αποδεικνύουν την «αλλεργία»  τους στο διάλογο και τη γόνιμη αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε έστω και δια αλληλογραφίας να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να τις επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο με τους Δημότες.

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην στηλιτεύσουμε αυτή την απαράδεκτη τακτική της Δημοτικής Αρχής που με πρόσχημα την πανδημία δεν αποφασίζει να λειτουργήσει δια ζώσης το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αίθουσα του οποίου δίνεται η δυνατότητα να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας που συστήνουν οι επιστήμονες.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους δημότες και να υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και την διαφάνεια τόσο στο διάλογο όσο και στη λήψη των αποφάσεων του σώματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο