Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ…Βομβαρδισμένο δίκτυο!!

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ…Βομβαρδισμένο δίκτυο!!

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ…

Βομβαρδισμένο δίκτυο!!

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΟΔΙΚΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ…Βομβαρδισμένο δίκτυο!!

τότε οι δρόμοι την εποχή εκείνη ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ ότι είναι σήμερα!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πόλη της Ελασσόνας υφίσταται τις καταστροφικές παρεμβάσεις από εργολάβους που το μόνο τους μέλημα είναι να κάνουν την δουλειά τους!!

Ήρθαν οι εταιρίες Κινητής τηλεφωνίας, έσκαψαν όλους τους δρόμους για να τοποθετήσουν οπτικές ίνες, φυσικά για να κάνουν την δουλειά τους και να οικονομήσουν χρήματα, και καλώς πράττουν, ωστόσο θάπρεπε να υποχρεούνται να αποκαταστήσουν και τις ζημιές που προκάλεσαν.

Ήρθαν οι εργολάβοι για την κατασκευή του δικτύου παροχής Φυσικού Αερίου στους κατοίκους και αφήνουν πίσω τους ένα κατεστραμμένο εσωτερικό οδικό δίκτυο, στην κυριολεξία ένα βομβαρδισμένο τοπίο!!

Οι δρόμοι της πόλης πλέον έχουν καταστεί λίαν επικίνδυνοι για τους οδηγούς και ιδιαίτερα για τους δικυκλιστές, για τους οδηγούς ποδηλάτων και μηχανών!!

Παντού…μπαλώματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για πρόκληση δυστυχημάτων, αφού το ανάγλυφο του τάπητα της ασφάλτου είναι κατεστραμμένο. Λακκούβες,αναχώματα,…καρούμπαλα συνθέτουν ένα σκηνικό τσαπατσουδουλειάς και αρπαχτής!!!

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ελασσόνας έχει αντιληφθεί ότι η ποιότητα του εσωτερικού οδικού δικτύου μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρα για κάποιον η κάποιους δημότες;

Αν ναι, έλαβε κάποια μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών; Προχώρησε σε έρευνα για να διαπιστώσει ποιος η ποιοι ευθύνονται γι αυτή την καταστροφή , και αν ναι,προχώρησε σε κάποιες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των δημοτών;

Από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Δήμος για την κατασκευή των όποιων έργων που απαιτούν  παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο,υπάρχει η πρόβλεψη και δέσμευση από τον εργολάβο του έργου για την παράδοση του οδικού δικτύου όπως το παρέλαβε ή όχι;

Από ορισμένους αιρετούς ακούγεται η δικαιολογία ότι…μα οι άνθρωποι κάνουν έργα για εμάς!!!

Τα έργα σίγουρα απευθύνονται σε εμάς στους δημότες, ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε πως οι εργολάβοι και οι επενδυτές δεν κάνουν αυτά τα έργα για την ψυχή της μάνας τους, τα κάνουν για να αποκομίσουν κέρδη και καλά κάνουν, μόνο που έχουν υποχρέωση τις όποιες ζημιές προκαλούν, να τις αποκαθιστούν κιόλας.

Να επισημάνουμε ότι οι πτώσεις δικυκλιστών είναι πάρα πολλές, ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια μοιραία.

Θα έχει ενδιαφέρον αν τελικά η Δημοτική Αρχή επιτέλους ασχοληθεί με κάποιο από τα θέματα ποπυ ταλανίζουν και ταλαιπωρούν τους δημότες της…

Σχετικές δημοσιεύσεις