κοντή… η μνήμη της!!

κοντή… η μνήμη της!!

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση της κ. Θεοδωράκη  στο σχόλιο της κ.Μουτζίκου για το   στολισμένο χριστουγεννιάτικο  δέντρο στην πλατεία της πόλης.

Το σχόλιο αφορούσε τις υπέρ δραστήριες «μαμάδες» της προηγούμενης πενταετίας και το λήθαργο στον οποίο βρίσκονται σήμερα σχετικά με τα τεκταινόμενα στην πόλη μας.

Δεν κατανοούμε τη σπουδή της κας Θεοδωράκη να ταυτίσει τις «μαμάδες» με το πρόσωπό της, εκτός και αν οι «μαμάδες» ιδρύθηκαν από  την ίδια για να αντιπολιτευθεί την προηγούμενη δημοτική αρχή και φυσικά σήμερα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν ως σύλλογος, ομάδα, ή οτιδήποτε άλλο, αφού σήμερα «διοικούμε εμείς».

Για τα περί μικροπολιτικής να της θυμίσουμε πως μικροπολιτική είναι η σκουριασμένη βίδα σε ένα όργανο μιας παιδικής χαράς, τα πεσμένα φύλλα των δέντρων στα πεζοδρόμια πέριξ των σχολικών συγκροτημάτων και όλα τα υπόλοιπα, που μάλλον η ίδια προσπαθούσε να αναδείξει όλη την προηγούμενη πενταετία.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα που αναφέρει στην ανακοίνωσή της αφού το μόνο που κάνει είναι να μας κάνει γνωστό το βιογραφικό της από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά

Να τις θυμίσουμε μόνο πως ξέχασε να αναφέρει πως εκτός των τεσσάρων μηνών που προσλήφθηκε στο Δήμο λόγω covιd 19 !!!!  εισέπραξε και το ποσό των 5.000,00 με ανάθεση για την οργάνωση του γραφείου τύπου του Δήμου καθώς επίσης πως είναι και ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ που ήδη έχει λάβει αναθέσεις  από το Δήμο 25.000,00.

Για ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε μαζί της πως «ο χρόνος θα το δείξει»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο