ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ Ξεψύχησε στην άσφαλτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΥΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ                Ξεψύχησε στην άσφαλτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΥΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

Ξεψύχησε στην άσφαλτο

ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΥΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΩΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ                Ξεψύχησε στην άσφαλτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΥΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο Γιάννης Ντούφας που ζούσε στην Καστοριά και ήταν συνταξιούχος επισκέφθηκε στο Κεφαλόβρυσο την αδελφή του και τον γαμπρό του.

Στην επιστροφή για το χωριό του την Κλεισούρα λίγα χιλιόμετρα δρόμο και αμέσως μετά την λίμνη λίγα μέτρα από το σημείο όπου πρίν λίγες εβδομάδες είχε χάσει την ζωή του ένα μωράκι ,συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο, άγνωστο για πιοιόν λόγο, η Αστυνομία εικάζει ότι επιχειρήθηκε προσπέραση προπορευόμενου όχήματος, και έχασε την ζωή του.

Στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε ο εκλιπών, επέβαινε ένας ιερέας με καταγωγή από την Κρανέα που όμως ιερουργεί στην πόλη της Βέροιας, ο οποίος  αμέσως μετά την σύγκρουση και το πρώτο ξάφνιασμα, μέχρι να συνέλθουν όσοι ενεπλάκησαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπροστά σε αυτό το αναπάντεχο γεγονός και στην θέα ενός ανθρώπου να έχει χάσει την ζωή του έπραξε το αυτονόητο, αφού φόρεσε το πετραχήλι του διάβασε την ευχή για την περίσταση για να βοηθήσει την ψυχή του εκλιπόντος.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση των δυο οχημάτων τραυματίστηκαν ο 70χρονος ιερέας και μια 68χρονη κυρία.

Ο επίλογος του τραγικού γεγονότος γράφτηκε την επόμενη ημέρα την Τρλιτη στην Κλεισούρα όπου κατοικούσε πλέον ο Γιάννης Ντούφας, μαζί με τους γονείς του.

Τραγικές φιγούρες, η ηλικιωμένη μητέρα του, η γυναίκα του τα παιδιά του, οι αδερφές του οι λοιποί συγγενείς και φίλοι που προσπαθούσαν να καταλάβουν το αναπάντεχο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις