Λές να; Μωρέ μήπως ξεκίνησε πυρηνικός πόλεμος και δεν το κατάλαβα;

Λές να; Μωρέ μήπως ξεκίνησε  πυρηνικός πόλεμος και δεν το κατάλαβα;

Λές να; Μωρέ μήπως ξεκίνησε  πυρηνικός πόλεμος και δεν το κατάλαβα;

Λές να; Μωρέ μήπως ξεκίνησε  πυρηνικός πόλεμος και δεν το κατάλαβα;

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Λές να; Μωρέ μήπως ξεκίνησε  πυρηνικός πόλεμος και δεν το κατάλαβα;

Ταράχτηκα που να πάρει, τι ήθελα και άνοιξα την τηλεόραση αυτό το σύγχρονο διαστροφείο, τον πυρήνα της εκπόρνευσης ότι ωραίου, διαστρεβλωτή του αληθινού και παραχαράκτη του αυτονόητου!!

Άκουσα λοιπόν εκεί που ήμουν αμέριμνος και …απολάμβανα την ζέστη του Ιουλίου…Ιούλιος είναι τι να κάνουμε ζέστη θα κάνει, η καλύτερα όπως λέμε εμείς στην Ελασσόνα..ζέστα.

Ωρύονται όλοι οι αυτόκλητοι δημοσιογράφοι…τρομάρα τους, …πέρασαν και τίποτα δεν άκουσαν ούτε έμαθαν από δημοσιογραφία, έμαθαν όμως να εκτελούν εντολές και να ικανοποιούν επιθυμίες των αφεντικών τους.

Ας ανοίξουν και κάνα βιβλίο οι αγράμματοι, μη σπαταλάνε όλο το χρόνο τους στα φεσμπούκια, τα τικ τόκια, και τα ινσταγκράματα, μήπως και φύγει η τσίμπλα από το μάτι τους και μάθουν πως από καταβολής κόσμου συμβαίνει αυτό,να κάνει ζέστα τους καλοκαιρινούς μήνες να ανεβαίνει το θερμόμετρο ακόμη και πάνω από 45 βαθμούς!

Σκούζουν από το πρωί ως το βράδυ για τις φωτιές που…ξέσπασαν πάλι εκεί κοντά στην Αθήνα…θα ξεσπάσουν και αλλού σίγουρα, εκεί όπου τα άγρια οικονομικά συμφέροντα θέλουν να εγκαταστήσουν φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες…το έχουμε, ή καλύτερα αυτό το έργο το βλέπουμε κάθε χρονιά!!

Στην Άγρια Δύση πρίν από λίγα χρόνια τους ανθρώπους που ζούσαν στην ύπαιθρο και ιδιαίτερα τους γηγενείς τους εξόντωσαν με τα όπλα, όποιος δεν συμμορφώνονταν προς τας υποδείξεις με συνοπτικές διαδικασίες τον πυροβολούσαν και τελείωναν!

Το ευτύχημα θα είναι να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ψυχές διότι αυτό που θέλουν αυτοί οι δαίμονες θα το επιβάλλουν φυσικά με την ανοχή και συνενοχή της εκάστοτε εξουσίας!!

Οι διαστρεβλωτές της πραγματικότητας και εμείς μαζί τους δυστυχώς ξεχάσαμε όλα τα άλλα, λές και δεν υπάρχουν προβλήματα άλυτα, και όταν σβήσουν οι φωτιές αφού ολοκληρώσουν το έργο τους προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τα…κοράκια με τα νύχια τα γαμψά, τότε θα δηλώνουμε και ευγνώμονες που μας έσωσαν!

Ρε σείς λέτε να έβαλαν φωτιά αυτοί οι δαίμονες για να κάψουν τον ιό, αυτόν μωρέ τον Κοβιντ που εξ αιτίας του όσοι μας αγαπάνε και νοιάζονται για εμάς μας μάντρωσαν τα προηγούμενα χρόνια για να μας σώσουν;

Λέτε να ξεκίνησαν και στην Ελλάδα το σχέδιο για τις αποκαλούμενες …έξυπνες πόλεις, αυτό που είναι σε εξέλιξη στον Καναδά, όπου μαντρώνουν στην κυριολεξία όλους τους ανθρώπου σε μεγάλες πόλεις, τους διώχνουν από την ύπαιθρο για να μην έχουν την δυνατότητα της αυτονομίας και της αυτοσυντήρησης, με λίγα λόγια τους στερούν την σχέση με την Γή, φυσικά για να τους ελέγχουν απόλυτα!!

Α ναι ξέχασα, μωρέ, ξέρω κάποιοι θα τρέξετε να με αποκαλέσετε συνωμοσιολόγο, ψεκασμένο και τα συναφή για όσα γράφω, αλλά δεν πειράζει, ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως υψηλές θερμοκρασίες πάντα τους καλοκαιρινούς μήνες ήταν στην ημερήσια διάταξη, επίσης και φωτιές πάντα υπήρχαν, βέβαια τότε κατά κανόνα ξεσπούσαν είτε από φυσικά αίτια, κεραυνούς, είτε από ανθρώπινη αμέλεια και σε περιπτώσεις συνήθως για στρατιωτικούς σκοπούς ηθελημένα.

Αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας πολύ απλά παραπέμπει σε εμπρησμούς για λόγους …επιχειρηματικούς προκειμένου τα γνωστά συνδικάτα του εγκλήματος να νομιμοποιήσουν το παράνομο τους χρήμα!!

Δεν βλέπετε τι συμβαίνει στα πολιτισμένα κράτη όπου οι οργανωμένες μαφίες διακινούν εξαρτησιογόνες ουσίες, όπλα, πυρηνικά και στην συνέχεια …ξεπλένουν το αιματοβαμμένο τους χρήμα μέσα από επενδύσεις καθ΄όλα νόμιμες και μάλιστα τους προσκυνούμε και ως επενδυτές, ως τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην πρόοδο και δημιουργούν θέσεις εργασίας;!!

Άντε βρέ και το φθινόπωρο θα δούμε την νέα τηλεοπτική σειρά για τον νέο ιό χ με πρωταγωνιστές τα φρικιά της τηλεόρασης που κάποτε πήραν…θεός φυλάξοι και πτυχία, άλλοι ιατρικής, άλλοι φαρμακευτικής, Νομικής και πάσης φύσεως επιστήμης με κοινή γνώση όλοι στους ιούς, τα βακτήρια, και ότι άλλο…κυκλοφορεί στον αέρα.

 θα μας ξανασώσουν τον χειμώνα, για να μας ξανακάψουν το καλοκαίρι…ε τώρα άμα πατήσουν και τα κουμπιά για να…φύγουν τα πυρηνικά τότε θα καούμε μια και καλή… αυτά μωρέ και σε άλλα με…

Σχετικές δημοσιεύσεις