Λύση με μεταστέγαση για το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

Λύση με μεταστέγαση για το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα του 1ουΝηπιαγωγείου Ελασσόνας δίνει  η δημοτική αρχή Ελασσόνας μετά απόαπόφαση του Δημοτικού Συμβουλίουγια τη μεταστέγασή του από το παλιό κτίριο του πρώτου Δημοτικού σε μισθωμένο χώρο που θα επιλεγείγια το σκοπόαυτό.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε στους γονείς των νηπίων ο Δήμαρχος Ελάσσονος κ. Ν.Γάτσας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίουμε εκπαιδευτικούς και γονείς στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

«Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της σχολικής κοινότητας του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας με την απόφασή μας να μισθώσουμειδιωτικό χώρο πουθα προσφέρει ασφάλεια, υγιεινή και υψηλή αισθητική στα παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο», δηλώσε ο κ. Γάτσας παρουσία της διευθύντριας του πρώτου νηπιαγωγείου κ. Γ. Σοφού,της Προέδρου της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Ευ. Θεοδωράκηκαι των νηπιαγωγών του σχολείου κ. Ε. Τσιαβέ και Σ. Γεωργιοπούλου.

«Το παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο είναι ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί και να χρησιμοποιηθεί ως μουσειακός και εκθεσιακός χώρος. Οι αντιδράσεις των γονέων για τις συνθήκες λειτουργίας του τα τελευταία χρόνια ήταν απολύτως δικαιολογημένες και ο Δήμος Ελασσόνας υποχρεούται να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη, η δημοπράτηση και η κατασκευή του νέου νηπιαγωγείου η λύση της μεταστέγασης είναι η καλύτερη δυνατή και διαμορφώνει ένα λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον για τα νήπια», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο