«ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

«ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

«ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

«ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

Αρχισαν τα …συντροφικά μαχαιρώματα στον Τοπικό Συριζα, με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας!!

Ο κ. Τάσος Υψηλάντης, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της νέας ΝΕ σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα, αποκαλύπτει και στηλιτεύει:

Αναλυτικά:

Δύο μέλη της Συντονιστικής επιτροπής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας οι κ.κ.  Αντώνης Λιάνος και Στέλιος Πάτσης καθώς και άλλα τέσσερα απλά μέλη της Οργάνωσης Ελασσόνας οι κ.κ.  Θάνος Βαθράκης, Θόδωρας Βουλγαρούλης, Θανάσης Μανουλιάς, Νίκος Αναγνωστούλης, με σχετική κοινή ανάρτησή τους στη σελίδα του  κόμματος στο facebook, ζητούν από τα νεοεκλεγέντα 25 μέλη της Ν.Ε., ούτε λίγο, ούτε πολύ, να δηλώσουν πως ψήφισαν και γιατί ψήφισαν, έτσι όπως ψήφισαν, με αφορμή την πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του Γραμματέα, όπου, υπήρξε ισοψηφία 11-11 και 3 λευκά, μεταξύ του Βασίλη Ζωγράφου και του Γιώργου Σφήκα.

Σύμφωνα με διάφορα μέλη του κόμματος στο νομό, η παραπάνω ενέργεια των 6 μελών της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας, προσομοιάζει με τις πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων, και τις αντίστοιχες παλαιοτέρων ταραγμένων εποχών στο αριστερό κίνημα.

Είναι αδιανόητο και άκρως αντιδημοκρατικό, αναφέρουν πολλά μέλη του κόμματος στο νομό, κάποιοι  «αριστεροί» σύντροφοι, να ζητάνε ανερυθρίαστα, όπως γράφουν στο κατάπτυστο κοινό κείμενό τους «να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια έκαναν την επιλογή τους και τι ψήφισαν».

Ουσιαστικά, με την παραπάνω ενέργεια των 6, ζητείται η κατάργηση της μυστικής ψηφοφορίας για την εκλογή της Ν.Ε.. Αλήθεια, γιατί άραγε;

  • Οι παραπάνω 6 σύντροφοι, όταν εξέλεξαν τους αντιπροσώπους για τη νέα Ν.Ε, τους είπαν μήπως ποιον Γραμματέα πρέπει να επιλέξουν;

Υ.Γ. Το οξύμωρο πάντως αλλά και αδιανόητο είναι ότι με την παραπάνω, άκρως απαράδεκτη, ενέργεια των 6, συμφωνεί και ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Γραμματέας στη νέα Ν.Ε. Βασίλης Ζωγράφος, κάνοντας like στη σχετική ανάρτηση!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις