ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.. Δήμαρχος Ελασσόνας προς Πρόεδρο Μαγούλας… Ότι πήρες, Πήρες Πρόεδρε,τελειώσαμε!!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ  600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ..  Δήμαρχος Ελασσόνας προς Πρόεδρο Μαγούλας… Ότι πήρες, Πήρες Πρόεδρε,τελειώσαμε!!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ  600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ..

Δήμαρχος Ελασσόνας προς Πρόεδρο Μαγούλας

Ότι πήρες, Πήρες Πρόεδρε,τελειώσαμε!!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ  600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ..  Δήμαρχος Ελασσόνας προς Πρόεδρο Μαγούλας… Ότι πήρες, Πήρες Πρόεδρε,τελειώσαμε!!!

Απίστευτα είναι αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο Ελασσόνας με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο και τον…θίασο που τον πλαισιώνει.

Αυτή την φορά ..θύμα τους ο Πρόεδρος της Μαγούλας κ. Θέμις Φάκας, ο οποίος…τόλμησε να ρωτήσει να πληροφορηθεί τι ακριβώς ισχύει με το επίδομα των 600 ευρώ που θα δίδονταν στους μόνιμους κατοίκους που επλήγησαν από τον σεισμό του Μαρτίου.

Φοβερή η απάντηση του κ. Γάτσα, συνάμα και αποκαλυπτικότατη αφού μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε πως όποιος πρόλαβε πήρε από το τσουβάλι!!!

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε το…ότι πήρες, πήρες, τελειώσαμε!!

Στην προσπάθειά του λοιπόν να ενημερωθεί για να ενημερώσει με την σειρά του τους συγχωριανούς του βρέθηκε προ εκπλήξεων και ό ίδιος σε επιστολή του στηνΕτΕ:

 Ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Μαγούλας αναφέρει και καταγγέλλει.

Ο Πρόεδρος που δεν συμβιβάζεται, που οι χωριανοί του τον εκλέγουν για (3) συνεχόμενες τετραετίες, ο Πρόεδρος που δεν κάνει δημόσιες σχέσεις με τον εκάστοτε Δήμαρχο,παρά μόνο υπηρετεί και αγωνίζεται για τα συμφέροντα των κατοίκων του χωριού και ποτέ για τα προσωπικά του,επισημαίνει.

Δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες μιας πικρής πραγματικότητας, περιοχές που δεν είναι σεισμόπληκτες να απολαμβάνουν το επίδομα των 600 ευρώ οι κάτοικοί τους, και στο χωριό μου που επλήγη να υπάρχουν οικογένειες που δεν έλαβαν ούτε ένα ευρώ μεταξύ αυτών και η δική μου!!

Θα συνεχίσουμε την μάχη ενάντια στην αδικία που είναι σε εξέλιξη και ενάντια στην επιλογή προσώπων, ποιος ξέρει με τι κριτήρια!!

Αντιμέτωπος με αυτή την σκληρή και άδικη πραγματικότητα επισκέφθηκα τον Δήμαρχο στις 25 Ιουλίου στο γραφείο του για να διαμαρτυρηθώ και να διεκδικήσω τα αυτονόητα.

Στην ερώτησή μου λοιπόν…γιατί κ. Δήμαρχε εμείς οι υπόλοιποι να μην πάρουμε το επίδομα, η απάντηση του τόσο ως προς το πρόσωπο μου, όσο και απέναντι στις εμπερίστατες οικογένειες του χωριού μου,υπήρξε προσβλητική λέγοντάς μου…Πρόεδρε ότι πήρες, πήρες, τελειώσαμε!!

Σε ότι με αφορά τόσο εμένα όσο και τις οικογένειες που βιώνουν την προσβολή και την αδικία ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την δικαίωσή του.

Τέλος να υπενθυμίσω στον κ. Δήμαρχο ότι είχε ανακοινώσει και δεσμευθεί μιλώντας στην Κεντρική Πλατεία του χωριού ότι όλες οι μόνιμες οικογένειες του χωριού θα λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ.

Αν λοιπόν δεν το γνωρίζει, καλά είναι να το εμπεδώσει ότι οι πολιτικοί άνδρες αν θέλουν πραγματικά να είναι άνδρες, τηρούν τον λόγο τους και υλοποιούν όσα δεσμεύθηκαν!!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Μαγούλας Θεμιστοκλής Φάκας.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις