ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Το …θαύμα διαρκεί για (3) ημέρες!! ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ …ΜΟΤΙΒΟ Η ΠΟΛΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ               Το …θαύμα διαρκεί για (3) ημέρες!! ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ …ΜΟΤΙΒΟ Η ΠΟΛΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

                            Το …θαύμα διαρκεί για (3) ημέρες!!

 ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ …ΜΟΤΙΒΟ Η ΠΟΛΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ               Το …θαύμα διαρκεί για (3) ημέρες!! ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ …ΜΟΤΙΒΟ Η ΠΟΛΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

Τελικά όσα ο θυμόσοφος μας λαός είπε στην διαχρονικότητά του, επιβεβαιώνονται καθημερινά προσδιορίζοντας τις αντιστάσεις μας, την αγωνιστικότητά μας, την Στάση Ζωής σε όλα τα επίπεδα.

Κρίνοντας από τα ίδια τα γεγονότα είναι ηλίου φαεινότερο ότι, τίποτα δεν είναι ικανό να μας αφυπνίσει, να μας ταρακουνήσει, να μας σηκώσει από τον καναπέ μας, να μας εξοργίσει, να καταλάβουμε ότι είμαστε για όλες τις ηγεσίες αναλώσιμοι,ότι το απόλυτο θαύμα της ζωής, αυτό το Θείο δώρο, αυτή η ανεπανάληπτη Μοναδικότητα δεν έχει καμία αξία για τους άπληστους και προσκυνημένους πολιτικούς στις Μασονικές Στοές και στο άπληστο κεφάλαιο που ποτέ δεν χορταίνει δυστυχώς ούτε και από ανθρώπινες σάρκες.

Τι κι αν δολοφόνησαν (57) ανθρώπους οι πολιτικοί μας, αυτοί που το…παίζουν ηγέτες και δεν είναι τίποτα περισσότερο από θλιβερά υπάκουα ανθρωπάκια στα αφεντικά τους, που ελέω της δικής μας ανεπάρκειας και ραγιαδισμού με την ψήφο μας τους εξουσιοδοτούμε να σφάζουν τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους!!

Σημασία τελικά έχει η γνωστή ρήση όσο και αν μας ενοχλεί όσο και αν μας ξεμπροστιάζει και δεν είναι άλλη από…όσα φάμε, όσα πιούμε και όσα αρπάξει ο κώλος μας!!

Ας καταστραφεί ο κόσμος όλος, δεν μας νοιάζει,ποσώς μας ενδιαφέρει,ένα και μόνο μας συγκινεί, να μην είμαστε εμείς στο…κάδρο, αρκεί να είναι καλά τα δικά μας παιδιά και ας σκοτώνονται του γείτονα.

Σήμερα για μια ακόμα φορά σε όλη την Ελλάδα υποτίθεται ότι οι ΄Ελληνες ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα θα διαδηλώναμε ενάντια στην αδικία, ενάντια στον θάνατο που σπέρνουν οι ακατάλληλοι και ανίκανοι πολιτικοί…αυτοί που εμείς ψηφίζουμε…ενάντια στην περιφρόνηση για την ζωή, ενάντια στην καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου ενάντια…ενάντια…ενάντια…διεκδικώντας το αυτονόητο, τον απόλυτο σεβασμό στην ζωή την οποία κανένας δεν μπορεί να απειλεί για κανένα λόγο.

Φαίνεται όμως ότι η ζωή στις ημέρες μας δεν έχει καμία αξία και δεν απασχολεί αν όχι όλους μας, τους περισσότερους αν κάποιοι την επιβουλεύονται και πυκνά- συχνά την αφαιρούν!!

Αυτό που κυριαρχεί κατά περίπτωση είναι η προσωπική μας ικανοποίηση άσχετως …προέλευσης!!

Φέρνουμε στο νού μας πρόσφατες εικόνες από την πλατεία της Ελασσόνας και αν μη τι άλλο θλιβόμαστε βαθύτατα για τις επιλογές μας…κατά την διάρκεια των Καρναβαλικών εκδηλώσεων η πόλη είχε… πλημμυρίσει από ανθρώπους όλων των ηλικιών για να δούνε τα άρματα που παρέλαυναν…νάταν και μέρος της παράδοσής μας, θα το καταλαβαίναμε…και σήμερα που…παρέλαυναν από μπροστά μας τα νεκρά σώματα των δολοφονημένων στα Τέμπη…είναι πολλά τα Τέμπη…στην Κεντρική Πλατεία της Ελασσόνας ήταν πολύ απλά κατά το λαικό ρηθέν…τρείς και ο κούκος!!

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ               Το …θαύμα διαρκεί για (3) ημέρες!! ΣΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ …ΜΟΤΙΒΟ Η ΠΟΛΗ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

Εντάξει δεν θα διαφωνήσω…θα βρεθούμε και σε κάποιο καφέ στην πορεία θα …εκφωνήσουμε τους Φιλιππικούς μας, θα κατακεραυνώσουμε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων δικαίως ή αδίκως και φυσικά στις προσεχείς εκλογές θα επανεκλέξουμε όπως  πάντα αυτούς που μέχρι προχθές με τα λόγια…σκοτώναμε… και η ζωή συνεχίζεται…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις