ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ… Η Αρρώστεια είναι Ντροπή!!!

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ…

                         Η Αρρώστεια είναι Ντροπή!!!

 ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΜΑΓΟΥΣ!

Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας και ίσως από μόνο του το γεγονός να δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μας ταλανίζουν για αιώνες.

Την περασμένη εβδομάδα  από την ιστοσελίδα ekdosi.gr  αλλά και στην έντυπη έκδοση δημοσιεύσαμε το παρακάτω ρεπορτάζ με αφορμή το κρούσμα κορονοιού σε εκπαιδευτικό που υπηρετεί στο Γυμνάσιο της Καλλιθέας…

ΘΕΤΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άμεση η  αντίδραση της διεύθυνσης του Σχολείου

Η εκπαιδευτικός τελεί σε κατ οίκον καραντίνα στο Λιβάδι

Ψύχραιμα και σύμφωνα με όσα ορίζει το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις αντέδρασε η Διεύθυνση του Γυμνασίου Καλλιθέας μετά την διαπίστωση ότι μια από τις εκπαιδευτικούς ήταν θετική στον ιό του κορονοιού.

Η καθηγήτρια από το περασμένο Σάββατο άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα, στην αρχή βήχα και μετά πυρετό, που την έκαναν να  προχωρήσει στο τέστ για να ελέγξει αν είχε προσβληθεί ή όχι από τον ιό.

Τα τέστ στα οποία υποβλήθηκε ήταν θετικά και μόλις έγινε γνωστό η μεν εκπαιδευτικός μετέβη στο σπίτι της στο Λιβάδι και τελεί σε κατ οικόν περιορισμό, και είναι καλά στην υγεία της, το δε Σχολείο για σήμερα(χθές) έκλεισε.

Η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί στην απαραίτητη ιχνηλάτηση για να ελέγξει όσους ήρθαν σε επαφή με την καθηγήτρια έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διασποράς.

Από την διεύθυνση του Σχολείου μας ανακοίνωσαν ότι αύριο το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά εκτός από τα δύο τμήματα στα οποία η εκπαιδευτικός εισήλθε, το τμήμα της Α΄Γυμνασίου και της Γ΄Λυκείου.»

 Τι απαντάμε σε όλους αυτούς τους…ιεροεξεταστές

Τι ήταν να το δώσουμε στην δημοσιότητα…έπεσαν πάνω μας να μας κατασπαράξουν διότι κατ αυτούς διαπράξαμε μέγα ολίσθημα!!

Συγκεκριμμένα δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από ζευγάρι εκπαιδευτικών, αλλά και από κάποιους κατοίκους του Λιβαδίου οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ μας ενοχοποίησαν για ανθρωποφαγία!!

Μας κατηγόρησαν μεταξύ άλλων ότι στοχοποιήσαμε την καθηγήτρια, το όνομά της το μάθαμε από τους ίδιους…το θέμα το είχαν δημοσιεύσει όλες οι ιστοσελίδες…αυτούς βέβαια τους ενόχλησε μόνο η δημοσίευση στην ΕΚΔΟΣΗ!!

Μας είπαν ότι το ρεπορτάζ μας είναι αηδία…εμείς απλά απευθυνθήκαμε στην διεύθυνση του Σχολείου για να ενημερωθούμε και δεν γράψαμε τίποτα παραπάνω απ όσα έπρεπε.

Τους πείραξε λέει πού δημοσιεύσαμε ότι η εκπαιδευτικός είναι από το Λιβάδι, και επειδή διατηρούν δυο καταστήματα στο χωριό, γίναμε αιτία να τα κλείσουν για δυο εβδομάδες!!!

Αναρρωτιόμαστε εμείς και τους ρωτάμε, αυτούς τους προοδευτικούς καθηγητάδες και τους δήθεν ευαίσθητους από το Λιβάδι…δηλαδή ο Ε.Ο.Δ.Υ άμα δεν γράφαμε στην εφημερίδα δεν θα έστελνε κλιμάκιο στο χωριό για να προβεί σε ελέγχους;

 Δεν θα προέβαινε σε ιχνηλάτηση στα μέλη της οικογένειας και σε όσους ήρθαν σε επαφή με την καθηγήτρια;

Δεν θα προέβαινε σε απολύμανση των χώρων όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο;

Όλα αυτά συνέβησαν επειδή γράψαμε στην ΕΚΔΟΣΗ;

Όχι κύριοι, δεν έγιναν όλα αυτά επειδή γράψαμε στην ΕΚΔΟΣΗ, απλά εσείς και σας το λέμε ευθέως, πρέπει να ντρέπεστε για την συμπεριφορά σας που είναι ευθεία επίθεση στην ελεύθερη και αντικειμενική δημοσιογραφία.

Εσείς είστε η απειλή για την κοινωνία διότι με τις αντιλήψεις σας την οδηγείτε στην εποχή του Μεσαίωνα που έκαιγαν όσους υπηρετούσαν την πρόοδο και την Αλήθεια!!

Είστε επικίνδυνοι για την κοινωνία διότι θεωρείτε ότι η ασθένεια είναι ντροπή λές και επιλέγει κανείς να είναι άρρωστος!!

Απίστευτη αντίληψη, φοβερή, άρρωστη η ίδια και Ναζιστική ως το μεδούλι αφού ούτε λίγο ούτε πολύ παραπέμπει στην Ευγονική των Ναζιστών και στην Αρεία φυλή!!!

Όνειδος επίσης και οι δήθεν ευαίσθητοι του χωριού που έσπευσαν να κατηγορήσουν την εφημερίδα για λόγους ευτελείς, ανάξιους λόγου που χαρακτηρίζουν και το ποιόν τους.

Τέλος προκαλούμε αυτούς τους εκπαιδευτικούς και όσους μας κατηγόρησαν αν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας, να βγούνε δημόσια, με το ονοματεπώνυμό τους, και, να μας εξηγήσουν, όπως κάνουμε όλοι εμείς που γράφουμε στην ΕΚΔΟΣΗ ,και όχι να ψυθιρίζουν στα …σοκάκκια ως άλλοι κουκουλοφόροι της κατοχής και να στέλνουν αθώους στο εκτελεστικό απόσπασμα!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο