Νεκρός 32χρονος σε τροχαίο

Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΒΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ!!

 

Νεκρός 32χρονος σε τροχαίο

 

Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΗΚΕ ΜΕ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήταν λίγο με τά τις 6.30 ώρα απογευματινή χθές, όταν στην Εθνική Οδό από Ελασσόνα προς Λάρισα στο ύψος της Τσαριτσάνη

ς έγινε το μεγάλο κακό!

Το προπορευόμενο όχημα τύπου NISSAN MICRA που οδηγούσε η νοσηλεύτρια Α.Γ. που εργάζεται στο Κ.Υγείας Ελασσόνας στο μικροβιολογικό τμήμα και κατευθύνονταν προφανώς στην Τσαριτσάνη, επιχείρησε να κάνει αναστροφή παραβιάζοντας την διπλή γραμμή χωρίς να ελέγξει αν την ακολουθούσαν άλλα οχήματα.

Στην δεδομένη στιγμή της αναστροφής όπως προκύπτει τόσο από την έρευνα αλλά και όπως μαρτυρεί το ίδιο το γεγονός , μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε ο 32χρονος Μάριος Σαρακατσάνος εκκινείτο προς την Λάρισα.

Την στιγμή που η οδηγός του προπορευομένου οχήματος έκανε την αναστροφή ό άτυχος νεαρός επιχειρούσε να προσπεράσει το όχημα με αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στην φωτό να καρφωθεί πάνω στο Ι.Χ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

 Ο αναβάτης της μηχανής σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες μετά την σύγκρουση είχε τις αισθήσεις του.

 Αμέσως ειδοποιήθηκε η διεύθυνση της Αστυνομίας και  το Κ.Υγείας Ελασσόνας το προσωπικό του οποίου με το ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Κ. Υγείας και χωρίς να χάθεί πολύτιμος χρόνος, εδόθη εντολή για την διακομιδή του στο νοσοκομείο στην Λάρισα .

Δυστυχώς κατά την μεταφορά ο 32χρονος έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!!

Ο αποβιώσας ήταν ιδιοκτήτης μουσικής σχολής στην Ελασσόνα και στα χρόνια που την διατηρούσε έκανε πολλούς φίλους και συνδέθηκε με τον τόπο, τόσο λόγω της εργασίας του αλλά και της συμμετοχής του σε εκδηλώσεις με πολιτιστικό περιεχόμενο είτε ως εκτελεστή και τραγουδιστής όσο και ως μουσικοδιδάσκαλος σε χορωδίες.

Μάλιστα όπως λένε και οι συνομήλικοι του φίλοι, ήταν αρραβωνιασμένος και το Φθινόπωρο σχεδίαζε μαζί με την αγαπημένη του να …δεθούν και με τα δεσμά του γάμου.

Το γεγονός από μόνο του είναι τραγικό τόσο για τον νέο άνθρωπο που έχασε την ζωή του όσο και για τον άνθρωπο που χωρίς να το θέλει ευθύνεται γι αυτή την απώλεια. Τραγικές φιγούρες όλοι οι οικείοι.

Στον συγκεκριμένο οδικό άξονα από την ημέρα που δόθηκε στην κυκλοφορία έχασαν την ζωή τους περισσότεροι από 300 άνθρωποι, ένα ολόκληρο χωριό, τόσο από κατασκευαστικά λάθη όσο και από την ανθρώπινη απροσεξία και ανοησία.

Συμβαίνει πάντα μετά από τέτοια δυσάρεστα γεγονότα όλοι μας να  λέμε κάποιες σκέψεις , για την βελτίωση της κατάστασης και τον περιορισμό των δυνατοτήτων για πρόκληση ατυχήματος, όμως πολύ γρήγορα ξεχνάμε!!

Χθές έφυγε άδικα ακόμα ένα νέος άνθρωπος ,αύριο θα φύγουν και άλλοι, άμα τώρα αυτή την στιγμή όσοι έχουν την ευθύνη και την εξουσία δεν λάβουν τις αποφάσεις να προχωρήσουν στις απαιτούμενες παρεμβάσεις προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους για ενδεχόμενα θανατηφόρα ατυχήματα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο