Ο Ιός του Φόβου!!!

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟY

Ο Ιός του Φόβου!!!

ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ-ΛΑΚΕΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ-ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας Φαρμακοποιός-Εκδότης

Πρωτοφανής για την ιστορία της ανθρωπότητας η παραχάραξη της αλήθειας,στην προσπάθεια των ισχυρών της Γής να καθυποτάξουν το σύνολο των ανθρώπων!!

Είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με αυτόν τον φοβερό εχθρό, το… κέντρο του οποίου, κατοικεί έξω από τα σύνορά της!!

Από τον Ιπποκράτη ακόμα είναι γνωστό στην ιατρική κοινότητα, ότι ο άνθρωπος δεν κινδυνεύει τόσο από τα βακτήρια και τους ιούς, όσο από τους ανθρωπογενείς παράγοντες και αυτοί είναι η ανεργία, η φτώχεια, η πείνα, η έλλειψη νερού, η στέρηση της Ελευθερίας.

Οι ιοί και τα βακτήρια τηρουμένων των αναλογιών είναι απαραίτητοι οργανισμοί για την καλή υγεία των ανθρώπων.

Δεν είναι παράδοξο στην εποχή μας που η πρόοδος της ιατρικής και της φαρμακολογίας έχουν κάνει τερατώδη άλματα, παράλληλα οι ασθένειες, καρδιαγγειακά, καρκίνοι,πενυμονοπάθειες, κατάθλιψη, σκλήρυνση κατά πλάκας και όλες οι αυτοάνοσες αποκαλούμενες παθήσεις να έχουν ανάλογη πρόοδο;!!

Είναι προφανές από όσα βιώνουμε στις ημέρες μας με την εμφάνιση το covid-19 ενός κορονοιού,ανάλογου της κοινής γρίππης, τον οποίο τόσο οι κυβερνήσεις όσο και ελάχιστοι επιστήμονες που τις στηρίζουν συνεργεία των γνωστών τηλεοπτικών σκουπιδιών που εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι, έχουν αποδυθεί σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα παραχάραξης της επιστημονικής αλήθειας με στόχο την τρομοκράτηση των ανθρώπων προκειμένου να τους καθυποτάξουν και να τους επιβάλλουν τα άνομα σχέδια τους.

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι γιατρός ΄η οτιδήποτε άλλο για να καταλάβει τι είναι καλό και τι όχι, τι βλάπτει την υγεία και τι όχι, τι συμφέρει την ανθρωπότητα και τι όχι.

Αρκεί να διαθέτει μέσο νού, και κυρίως να μην φοβάται όπως έλεγε και ο Επίκουρος, τον Φόβο!!

Ο μεγαλύτερος εχθρός και φόβος του ανθρώπου, είναι μόνο ο Φόβος και αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα.

Χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Ε οι κυβερνήσεις, τα μέλη των οποίων κατά κανόνα είναι ελεγχόμενα από τους ισχυρούς της γής, ξοδεύουν καθημερινά εκατομμύρια ευρώ για να σπείρουν τον Ιό του Φόβου ο οποίος δύσκολα καταπολεμείται έως και αδύνατον, όταν όλοι οι μηχανισμοί της παγκόσμιας εξουσίας κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, αντι να διαθέσουν αυτά τα κονδύλια για καλύτερο ακόμα βιωτικό επίπεδο.

Αυτή η πρωτοφανής επίθεση δεν στρέφεται μόνο εναντίον των ανθρώπων- οι ισχυροί της Γής μας θεωρούν αναλώσιμους- στρέφεται κυρίως εναντίον του Δημιουργού, εναντίον του Θεού!!

Με απλά λόγια, σύμφωνα με όλον αυτόν τον συρφετό των ανθρώπων που είναι στην υπηρεσία της τρομοκράτησης, ο Δημιουργός της ζωής έκανε λάθος που δεν μας έφτιαξε με μια μάσκα στο πρόσωπο για να προφυλασσόμαστε από τι;

Από όσο γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, μάσκες φοράνε μονάχα οι Ιατροί και αυτοί σε συγκεκριμμένες περιπτώσεις, χώρο και χρόνο, οι μασκαράδες τον καιρό των καρναβαλιών, στην αρχαιότητα φορούσαν τα προσωπεία οι ηθοποιοί, οι κλέφτες και οι δολοφόνοι που δεν θέλουν να γίνει γνωστή η ταυτότητά τους,και οι γυναίκες στο Ισλάμ που δεν θεωρούνται άνθρωποι αλλά σκεύη.

Τα επιχειρήματά όλων αυτών που επενδύουν στον Ιό του Φόβου είναι σαθρά και γελοία.

Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς τους περισπούδαστους στάρ- λοιμωξιολόγους που γελοιοποιούνται από μέρα σε μέρα με τις δηλώσεις τους που αυτοαναιρούνται, τη μια να λένε ότι η χρήση μάσκας από υγιείς ανθρώπους είναι επικίνδυνα και από την άλλη να επιχειρούν να την επιβάλλουν ακόμα και στα νήπια, με τις νέες οδηγίες του Π.Ο.Υ που λέει ότι οι μάσκες για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι επικίνδυνες, με τις δηλώσεις της φαρμακευτικής εταιρείας της οποίας το κορυφαίο όπως διαφήμιζαν εμβόλιο οι κυβερνήσεις και η Ε.Ε είχαν παραγγείλει, ανέστειλε την παραγωγή του διότι κρίθηκε επικίνδυνο.

Με την προσπάθεια να μας πείσουν ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας ακόμα και άνω των 100 ετών πέθαναν από τον κορονοιό, λές και οι άνθρωποι δεν έχουμε ημερομηνία λήξης.

Σήμερα όλοι οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο από κορονοιό, ώ του θαύματος λοιπόν, άμα η ανθρωπότητα κατορθώσει να νικήσει τον κορονοιό τότε μοιραία σύμφωνα με όσα μας λένε, αν μη τι άλλο, θα γίνουμε Αθάνατοι, δεν θα πεθαίνουμε!!!

Η στόχευση των ισχυρών της Γής …πάει πολύ πιο μακριά απ όσο φανταζόμαστε τόσο που όταν κάποιοι έντιμοι δημοσιογράφοι, ερευνητές, επιστήμονες και εραστές της Ελευθερίας μας …ανοίγουν τα μάτια με προσωπικό για τους ίδιους κόστος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχασαν τις δουλειές τους ακόμα και την ζωή τους, να χλευάζονται λόγω άγνοιας από μεγάλο μέρος του πληθυσμού και φυσικά να κατασυκοφαντούνται από το σύστημα ως, ψεκασμένοι, βλαμμένοι, συνομωσιολόγοι , φαντασμένοι και με  άλλου είδους χαρακτηρισμούς.

Ο απώτερος τους στόχος είναι η επιβολή της Παγκόσμιας κυβέρνησης-είχαμε και τους …λαγούς στην Ελλάδα, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, την Μπακογιάννη και ένα σωρό άλλους πολιτικούς που στην ζωή τους δεν έκαναν ποτέ τίποτ άλλο από το να υπηρετούν την παγκόσμια ελίτ, τα αφεντικά τους, αυτούς που τους τοποθετούν στην πραγματικότητα στις θέσεις εξουσίας.

Για να το επιτύχουν αυτό πρέπει να έχουν την δυνατότητα να χειραγωγούν τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς κάνουν.

Στην συνέχεια θα επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, οι ίδιοι δεν θα εμβολιαστούν ποτέ, θεσπίζοντας ναζιστικούς νόμους , ώστε όποιος δεν θα εμβολιάζεται δεν θα ημπορεί να κάνει τίποτα, να αγοράσει ,να ταξιδέψει, να εργασθεί, να αποκτήσεις γνώσεις και ότιδήποτε άλλο, ούτε ακόμα να αγοράσει αγαθά για να ζήσει αφού θα έχουν επιβάλλει την αχρήματη κοινωνία και όλα θα γίνονται με το λεγόμενο σφράγισμα είτε στο χέρι είτε στο μέτωπό, διότι οι γνωστές κάρτες θα έχουν καταργηθεί με το πρόσχημα του φόβου ότι κάποιος ημπορεί να τις κλέψει.

Το θέμα είναι τεράστιο και είναι ο Πραγματικός Ιός που απειλεί το σύνολο της ανθρωπότητας και δεν είναι άλλο από το σφράγισμα στο χέρι και στο μέτωπο κάτι που θα σημαίνει ότι όχι μόνο παραδώσαμε το σώμα μας στους άρχοντες του σκότους, αλλά και την ίδια μας την ψυχή στον ερχόμενο κοσμοκράτορα…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο