ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ… Οι …΄Υαινες στην Πολιτική!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ 10ΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ…                         Οι …΄Υαινες στην Πολιτική!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ 10ΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ…

                                                Οι …΄Υαινες στην Πολιτική!!

ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ…                         Οι …΄Υαινες στην Πολιτική!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ 10ΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ 10ΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ…                         Οι …΄Υαινες στην Πολιτική!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ 10ΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

Παρατηρώντας κανείς την ζωή στο βασίλειο των ζώων σε ότι αφορά τις Ύαινες, όταν εντοπίσουν κάποιο θήραμα ή κάποιο κουφάρι επιτίθενται ομαδικά και στην κυριολεξία στο  πέρασμά τους δεν αφήνουν τίποτα, καταβροχθίζουν τα πάντα σε χρόνο απίστευτα γρήγορο.

Το εκπληκτικότερο όλων ωστόσο είναι ότι ποτέ δεν χορταίνουν κινούνται πάντα στο…ξεκοκκάλισμα της λείας, αν μπορούσαν θα έτρωγαν και τα κόκκαλα!!

Αυτά συμβαίνουν στο ζωικό βασίλειο εκεί όπου δεν υπάρχει η λογική, ο νούς και το συναίσθημα, η συνείδηση και η ευθύνη παρά μόνον το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της επιβίωσης, και είναι απολύτως φυσιολογικό.

Τα ζώα δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά, δεν είναι επιλογή τους ότι κάνουν, αντίθετα, χωρίς τα ίδια να έχουν συναίσθηση του έργου που επιτελούν, στην πραγματικότητα εργάζονται για την… καλή λειτουργία του πλανήτη, τα πάντα, κάθε μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη, εκτός από τον άνθρωπο, εργάζεται ακριβώς γι αυτό, για έναν πλανήτη φιλόξενο και… παραγωγικό.

Ύαινες λοιπόν δίποδες έχουν κυριαρχήσει στην… πολιτική σκηνή της Πατρίδας μας και λυμαίνονται τα πάντα κατατρώγοντας ότι είναι δυνατόν να φαγωθεί.

Σχεδόν στο σύνολό τους όσοι εκλέγονται είναι κάτοχοι δεκάδων ακινήτων, κατοικιών, καταστημάτων, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρέχουν σε κατασχέσεις για να υφαρπάξουν τις περιουσίες των εμπερίστατων ανθρώπων, και, ότιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νούς του ανθρώπου.

Το κωμικοτραγικό είναι ότι αυτοί εκλέγονται ακριβώς για το αντίθετο απ ότι κάνουν, για να διαφυλάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τα συμφέροντα του Έθνους!!

Δεν είναι αστείο; Και αυτά τα πολιτικά ρεμάλια να κρύβονται πίσω από τις λεγόμενες εισπρακτικές εταιρίες…φταίει ο λαός που ακόμα δεν πήρε τα κοντόξυλα στα χέρια για να σαπίσει στο ξύλο όλο αυτό το κακό συναπάντημα.

Το …νέο μέλος του θιάσου…Ύαίνες μόνο που δεν έκλαιγε γιατί λέει, αναγκάζεται για (5) μήνες τον χρόνο να ξεσπιτώνει τα παιδιά του γιατί είναι υποχρεωμένος προκειμένου να βγάλει τα προς το ζείν, να νοικιάζει την βιλάρα που έφτιαξε με χρήματα που πήρε από την Εργατική….. προς 14.500,00 ευρώ την εβδομάδα!!

Τι είπες τώρα εσύ νεολαίε με έναν σκασμό από πτυχία στην πλάτη σου, ότι πληρώνεσαι τον μήνα με 700 ευρώ; Και πολλά σου είναι, να λές και ευχαριστώ, διότι οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε αυτά!!

Ε καλά τώρα μην γίνεσαι εριστικός και άπληστος που ζητάς και τον λόγο γιατί οι πολιτικές Ύαινες πληρώνονται με τσουβάλια ευρώ κάθε μήνα.

Σε σώζουν βρε χαμένε, αχάριστε,ανόητε, που ακόμα δεν κατάλαβες ότι χάρη σου κάνουν που μπαίνουν στον κόπο να σε κυβερνήσουν.

Τι γνωρίζεις εσύ από πολιτική; Ε, για πές μου τι; τι γνωρίζεις βρε ανίδεε, βρέ επικίνδυνε που μου τσαμπουνάς κάθε είδους γελοιότητα περί εντιμότητας, περί ισότιμίας, για δίκαιη διανομή του πλούτου, για αξιοκρατία και ότι άλλη ηλιθιότητα σου κατέβει στο αχυρένιο κεφάλι σου;

Για να γίνεις αγαπητέ μου Πολιτικός-Ύαινα…υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα, πρίν απ όλα είναι απαραίτητο να γνωρίζεις από κυβίστησι, κοινώς να στέκεσαι στα τέσσερα,μετά να υπακούς τυφλά στο αφεντικό, ξέρεις, και αν όχι, όπως ακριβώς στην Βόρεια Κορέα,να εκτελείς τις εντολές της κυρίας του αφεντικού,να θυσιάζεσαι για το αφεντικό, και αφού περάσεις επιτυχώς όλες τις εξετάσεις, τότε θα έχεις την δυνατότητα να γλείψεις και συ το κάτι τις σου.

Κύττα να δείς φιλαράκι, έτσι είναι αυτά, αμα δεν γουστάρεις κάτσε στα αυγά σου…έγιναν πανάκριβα και αυτά…και ψόφα, τι άλλο να σου πώ.

Δεν θυμάσαι τον άλλον που έλεγε…ζητήστε μου ότι θέλετε, θα κάνω ότι θέλετε αρκεί να είμαι βουλευτής!!

Τι είπες; Σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη; Όχι αγαπητέ μου, λάθος κάνεις πάλι, τα παιδιά θυσιάστηκαν για το δικό μας καλό, δεν τα σκότωσαν οι Πολιτικοί- Ύαινες, μην τους αδικείς.

Στο κάτω- κάτω να σε ρωτήσω κολλητέ μου…αυτές οι ανθρωπόμορφες Ύαινες μόνες τους πάνε στην βουλή;

Έτσι, επειδή, όπως λέμε και στην καθημερινότητά μας, τις…κάπνισε;

 Όχι βέβαια, εμείς με την ψήφο, τρομάρά μας, πάμε και ψηφίζουμε, τους χορηγούμε το εισιτήριο για την είσοδο στον…ναό όπου οι νεοσύλλεκτοι βαπτίζονται στις εντολές των Στοών και των Σατανιστών!!

Είπες κάτι; Παραπονιέσαι ότι τάχα μου δεν υπάρχουν άλλες επιλογές;

Όχι… μεγάλε, υπάρχουν επιλογές, αρκετά πιά με τον στρουθοκαμηλισμό,έλεος, φτάνει, ως πότε θα περιπαίζουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό;

 Κύττα, τα ψέματα τελείωσαν και όλοι θα εισπράξουμε ότι μας αξίζει, διότι οσάκις βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι…διαμάντια που πραγματικά ήθελαν, ονειρεύονταν να αγωνισθούν για αλλάξουν τον κόσμο τους πετάξαμε σα λεμονόκουπες στα σκουπίδια και επιλέξαμε τις Πολιτικές Ύαινες, όπως λέει δε και ο… έτερος Καπαδόκης…ήταν Δίκαιο, έγινε Πράξη!!

Άραξε λοιπόν και ψόφα…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις