Πάει και η Σχολή Γαλακτοκομίας!!

Πάει και η Σχολή Γαλακτοκομίας!!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…

Πάει και η Σχολή Γαλακτοκομίας!!

ΘΑ ΤΗΝ…ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πάει και η Σχολή Γαλακτοκομίας!!

Αυτό που συμβαίνει στον Δήμο Ελασσόνας είναι εκ των ών ουκ άνευ,ένα –ένα όλα οσα είχαν χτίσει οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές,το δίδυμο της εξουσίας Γάτσα-Καρανίκα τα αποδομούν!!

Στην προκειμένη περίπτωση ως είθισται να λέγεται…η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά!!

Όλοι οι Δήμαρχοι, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο προσπάθησαν κάτι να αφήσουν στην κοινωνία από το πέρασμά τους στην Τοπική Εξουσία.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρωτοτυπήσει και θα καταγραφεί στην ιστορία ως αυτή που κατόρθωσε να τα χάσει η να τα δώσει όλα!!

Πάει και η Γαλακτοκομική Σχολή που με τόσο κόπο στήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Ευαγγέλου και τον τότε υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη.

Έχουν γραφεί τα πάντα για αυτό το θέμα και οι ευθύνες της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι απόλυτες.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο και η εμμονή της να καταστρέφει ότι βρήκε, λές και παθαίνει πολιτική αλλεργία, τι να πεί κανείς και πώς να το ερμηνεύσει.

Αρκέστηκε το δίδυμο της εξουσίας να ψελλίσει ότι τάχα μου ευθύνεται ο προηγούμενος Δήμαρχος για την απώλεια της Σχολής, αυτός που πάλεψε και την έφερε μαζί με τον υφυπουργό!! Αντί να κάνει τον δικό του αγώνα το δίδυμο για να κρατήσει την Σχολή έριχνε δεξιά και αριστερά ευθύνες.

Ποιος ξέρει τώρα ίσως να νοιώσει και δικαιωμένο για τον αγώνα που έκανε να κλείσει την Σχολή αφού οσονούπω θα την δούμε να λειτουργεί ως Σχολή Γάλακτος στην Καρδίτσα!!

Ήδη οι άνθρωποι που είναι στην εξουσία στην Καρδίτσα ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την δημιουργία της Σχολής.

Άντε μωρέ, να ενημερώσει το δίδυμο της εξουσίας τους δημότες του Δήμου μας, όσοι ενδιαφέρονται για την Σχολή να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για την Καρδίτσα μιας και στην Ελασσόνα υπάρχει κορεσμός από Σχολές και σπουδαστές. Και σε ανώτερα…

Σχετικές δημοσιεύσεις