Πάει και το Σφαγείο Ολύμπου…σε χέρια ιδιώτη

Πάει και το Σφαγείο Ολύμπου…σε χέρια ιδιώτη

 78  Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ…ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ!!!

            Πάει και το Σφαγείο Ολύμπου…σε χέρια ιδιώτη

       ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ

Πάει και το Σφαγείο Ολύμπου…σε χέρια ιδιώτη

Σε όσους …παροικούν στην Ιερουσαλήμ είναι γνωστή η πορεία των Δημοτικών Επιχειρήσεων και η κατάληξή τους, που δεν είναι άλλη από την μεταβίβασή τους στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Το εντυπωσιακό  στην ιστορία είναι, σε ότι αφορά το Σφαγείο Ολύμπου σε συνάρτηση με την δήλωση του Δημάρχου, ότι σαφέστατα ομολογείται η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να διατηρήσει την επιχείρηση με την μορφή που συστάθηκε και να δημιουργήσει προυποθέσεις για ανοδική πορεία!!

Αξίζει κανείς να σταθεί στην δήλωση του Δημάρχου που απηχεί προφανώς και την ομόφωνη θέση και του συνδημάρχου κ. Καρανίκα, όπως μας εστάλη από το Γραφείο Τύπου:

«Συνάντηση Δημάρχου Ελασσόνας με εκπροσώπους των «Σφαγείων Ολύμπου»

Με τον πρόεδρο της ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ κ. Αθ. Στούπα, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ελ. Καϊμακάμη και τον νέο μισθωτή του σφαγείου κ. Αν. Καραναστάση συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης.

Ο κ. Στούπας ενημέρωσε τον δήμαρχο για τη μίσθωση του σφαγείου σε ιδιώτη και τόνισε ότι η επένδυση στο σφαγείο από τον κ. Καραναστάση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εξυπηρετώντας παράλληλα την τοπική οικονομία και τους μικρούς εμπόρους και παραγωγούς του Δήμου Ελασσόνας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η βιωσιμότητα των σφαγείων απασχολούσε από την πρώτη στιγμή τη διοίκηση του δήμου μας, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των κτηνοτρόφων και τον εμπόρων που εξυπηρετεί.

Θέλουμε να γίνει ο εκσυγχρονισμός που απαιτείται, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και η τήρηση όλων των υγειονομικών διατάξεων, ώστε να εξυπηρετούνται οι κτηνοτρόφοι του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι ένα μεγάλο σφαγείο, με λειτουργία πολλών χρόνων, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα. Εύχομαι τα τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται, να επενδυθούν και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν.

Από την πλευρά του ο νέος επενδυτής είμαι βέβαιος ότι θα σεβαστεί τους όρους του συμβολαίου και τη νομοθεσία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του ιδίου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριλλίδης και Γιάννης Νάνος.» 

                   Κατώτερη των περιστάσεων η Δημοτική Αρχή

Ένα ερώτημα θα θέσουμε και φυσικά είναι ρητορικό αφού την απάντηση την γνωρίζουμε εκ του αποτελέσματος…Εσείς τι κάνατε κυριοι της Δημοτικής Αρχής να παραμείνουν τα Σφαγεία ολύμπου στον Δήμο Ελασσόνας, γιατί ο ιδιώτης μπορεί, και, ένας ολόκληρος Δήμος αδυνατεί;

Αυτό που συμβαίνει σε άλλους Δήμους ίσως έπρεπε να απασχολήσει την Δημοτική Αρχή, όπου ανάλογες υποδομές έχουν ανοδική πορεία!!!

Για να συμβεί αυτό όμως είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή να …σκύψει πάνω στην πραγματικότητα και να εργαστεί για τα συμφέροντα του Δήμου, κάτι που δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της και μέχρι σήμερα δεν έκανε ποτέ.Πάει και το Σφαγείο Ολύμπου…σε χέρια ιδιώτη

 Αντιθέτως μεριμνά και τυρβάζει περί ‘άλλων και όχι για τα δημοτικά συμφέροντα!!!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις