Πάμε με Ευαγγέλου

Πάμε με Ευαγγέλου

 

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ- ΔΗΛΩΝΟΥΝ…

                            Πάμε με Ευαγγέλου

 Η ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΥΤΗ

  Πάμε με Ευαγγέλου

Περισσότερο από ποτέ ώριμοι οι Πρόεδροι των Τοπικών και Κοινοτικών Κοινοτήτων που είχαν συμπαραταχθεί με τον Νίκο Ευαγγέλου στις προηγούμενες εκλογές για τον Δήμο Ελασσόνας, και όχι μόνο, αλλά και απολύτως πεπεισμένοι ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή των Γάτσα-Καρανίκα υποθήκευσε το μέλλον του Δήμου, έχοντας πλέον την δυνατότητα να κρίνουν και να αξιολογήσουν το έργο και των δύο Δημοτικών Αρχών, δήλωσαν απερίφραστα χωρίς…σκιές ότι όχι μόνο στηρίζουν Νίκο Ευαγγέλου και συμμετέχουν με όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την επάνοδο του συνδυασμού στην εξουσία, αλλά και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην απαξιωθεί απολύτως ο Δήμος Ελασσόνας και να μην οδηγηθεί στην κατάρρευση που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Οι διαπιστώσεις που έκανε ο κάθε Πρόεδρος για το χωριό του ήταν απογοητευτικές αφού χαρακτηριστική φράση όλων ήταν…στο χωριό μου δεν έκαναν απολύτως τίποτα, η εγκατάλειψη είναι πλήρης!!

Πάμε με Ευαγγέλου

Εμφανής ήταν και ο ..πολιτικός θυμός όλων όσων συμμετείχαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καφέ-ουζερί της πόλης, απότοκος όπως οι ίδιοι δηλώνουν, της απάθειας, της αδιαφορίας, και της αλαζονείας που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα που φθάνει στο σημείο να μην επιτρέπει στους Προέδρους ούτε στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων να έχουν την δυνατότητα να παρέμβουν σε θέματα που τους αφορούν με τον εκάστοτε Πρόεδρο του Δ.Σ. να συμπεριφέρεται ως…μονάρχης!!

Με αφορμή την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού“Αλλάζουμε” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Στο πλευρό του Νίκου Ευαγγέλου πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων

Την αμέριστη στήριξη τους στον πρώην δήμαρχο Ελασσόνας και στον συνδυασμό “Αλλάζουμε”, εξέφρασαν σε πρόσφατη συνάντηση τους οι πρόεδροι των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Ελλασόνας.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συναντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα το διάλλειμμα των τεσσάρων χρόνων ήταν αρκετό για να κατανοήσει και ο πιο απομακρυσμένος κάτοικος της Ελασσόνας, πόσο καταστροφική υπήρξε η θητεία Γάτσα για το Δήμο και τους κατοίκους του.

Οι πρόεδροι επαναβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Ευαγγέλου και την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και δήλωσαν έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για την ανατροπή και τη νίκη.

Πάμε με Ευαγγέλου

Ο κ. Ευαγγέλου από την πλευρά του ευχαρίστησε τους προέδρους για την πρόθεση τους να είναι και πάλι συνοδοιπόροι στις επερχόμενες εκλογές, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι το μήνυμα για αλλαγή της δημοτικής αρχής είναι μήνυμα των ίδιων των πολιτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις