Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας

Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας

Η δήλωση παραίτησης της νηπιαγωγού, Ευαγγελίας Παπαδοπούλου:

Υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου του ΣΕΠΕ Ελασσόνας καθώς σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σ΄αυτή τη θέση.

Θέλω να πιστεύω πως, ως πρόεδρος του Συλλόγου, υπηρέτησα με ζήλο και αίσθημα ευθύνης τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και ότι στάθηκα δίπλα σε όποιον συνάδελφο χρειάστηκε τη συνδρομή του Συλλόγου εξαντλώντας πάντοτε όλες τις δυνατότητες που μου έδινε η θεσμική μου θέση, για τις συλλογικές διεκδικήσεις
μας αλλά και για ατομικές υποθέσεις στον χώρο δουλειάς.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, και τον καθένα ξεχωριστά, για τη στήριξή σας αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανη και ευγνώμων που μου δώσατε την ευκαιρία να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας και όλους εσάς.

Η αγάπη και η εκτίμηση που εισέπραξα είναι η «ανταμοιβή» μου. Η προσήλωσή μου στις αρχές της παράταξής μου είναι δεδομένη όπως δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα βοηθήσω στους αγώνες και στις διεκδικήσεις
του κλάδου για τη βελτίωση του δημόσιου σχολείου.

Πιστεύω, πως η αξιοσύνη όλων των μελών της παράταξής μου στο Δ.Σ. του Συλλόγου τους καθιστά ικανούς, από όποια θέση, να υπηρετήσουν και να παλέψουν για να δώσουν λύσεις στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα μας.

Τελειώνοντας, και αφού εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία τους, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία στον νέο Πρόεδρο, που θα αναλάβει αυτήν την μεγάλη ευθύνη κάτω από δύσκολες συνθήκες, και δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο