ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI… Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI...   Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ…

                  Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ…ΑΓΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ –ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΓΑΤΣΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗ

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI...   Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI...   Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

Θέμα χρόνου ήταν να …βγούνε τα μαχαίρια μεταξύ Κουρομπίνα πρώην συντρόφων  συνυποψηφίων και συνδιαχειριστων της εξουσίας για ένα χρονικό διάστημα.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ και κατά την διάρκεια για τα Οικονομικά στοιχεία του Δήμου και την γενικότερη πολιτική του ο Ανεξάρτητος Δ.Σ.Διονύσης Κουρομπίνας αφού τοποθετήθηκε σε ότι αφορούσε την οικονομική κατάσταση εξέφρασε την απορία του με την στάση του κ. Καριπίδη ο οποίος στην τοποθέτηση του για τα οικονομικά στοιχεία είπεσυμφωνούμε με την έκθεση εσόδων εξόδων είναι μέσα σε λογικά πλαίσια και αντικατοπτρίζει την κινητικότητα που υπάρχει στον Δήμο μας» λέγοντας…είναι φανερό και απορώ με τον κ. Καριπίδη πως του φαίνεται λογικό και συμφωνεί και συνεχίζοντας έκανε μνεία σε μια δήλωση του Δημάρχου τονίζοντας…το πρόβλημα δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να συνδιαλλαγεί και εντίμως  λέει ότι φεύγω, αποχωρώ,το θέμα είναι κάποιοι άλλοι που ενώ σε ιδιωτικές συζητήσεις διαφωνούν με αυτά που λέει ο Δήμαρχος ενώ εδώ μπροστά,πολυχρονεμένε Δήμαρχε, σωστά τα λές και πολύ ωραία, τα ψηφίζουμε.

 Το θέμα είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που με άλλες αρχές μπήκαν στην πολιτική, άλλα πρέσβευαν, άλλες ήταν οι αξίες τους και τώρα άλλα κάνουν, πράττουν διαφορετικά. Αυτά τα κίνητρα να ψάξετε, γιατί μένουν αυτοί»

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI...   Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

Στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος …σηκώνοντας το γάντι που πέταξε ο κ. Κουρομπίνας αφού απάντησε στα θέματα που έθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι απευθυνόμενος προφανώς στον κ. Κουρομπίνα μεταξύ άλλων είπε: το θέμα δεν είναι τι λές στα πηγαδάκια, αλλά αυτά που λές σε δημόσιο χώρο, το θέμα είναι αν αυτά που ψήφισες στο Δ.Σ μπορείς να τα υπερασπιστείς. Κάποιοι όμως δεν μπορούν να τα υπερασπιστούνε και τώρα περιφέρονται συκοφαντώντας καθιστάμενοι εντελώς αναξιόπιστοι.

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑI...   Βγήκαν τα μαχαίρια!!!!

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Καριπίδης φανερά εκνευρισμένος μεταξύ άλλων τόνισε:…πιστεύω ότι το λακωνίζειν μερικές φορές δεν είναι μόνο φιλοσοφείν, είναι και αποτελεσματικό. Βλέπω όμως ότι κάποιοι εδώ μέσα ότι αρχίζουν να το χοντραίνουν το παιχνίδι, οπότε ας το χοντρύνουμε και μείς.

Όχι μόνο γίνεται η δουλειά μας στον Δήμο, όχι μόνο είμαστε δεσμευμένοι σε ένα πολιτικό σχέδιο, όχι μόνο συμφωνούμε και λέμε μπροστά τα οποία πιστεύουμε για την διαχείριση που ασκείται στον Δήμο, και τα υπερασπιζόμαστε,και δεν λέμε όχι μόνο τίποτα από πίσω, μιλάω για την παράταξή μου ,την οποία γνωρίζω πολύ καλά,αλλά αυτό το οποίο έχουμε βάλει σαν στόχο είναι να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση στον Δήμο παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε λόγω αντικειμενικών συνθηκών.

 Αυτό το οποίο πρέπει να βγάλουμε και να πούμε είναι ότι δεν θα είμαστε πλέον ανεκτικοί στην οποιαδήποτε απόπειρα λαικισμού η οποία μπορεί να έρχεται εύκολα με νούμερα και ΚΟΙΝΣΕΠΤ  ή δεν ξέρω με τι άλλο,ή με πράγματα τα οποία εμφανώς δεν υφίστανται και για τα οποία κάθε φορά πρέπει να κάνουμε κουβέντα,δεν μιλάει κανείς για την ανεπάρκεια της κυβέρνησης να στείλει αργαζόμενους, μηχανικούς πόρους.

Δεν καταλαβαίνω, προσπαθείτε να βγάλετε πολιτικά από την μύγα ξύγκι.προσωπικά δεν θα το ανεχτώ άλλη φορά και ειδικά δεν ακούω από κανέναν, μα από κανέναν,ότι εδώ πέρα υπάρχει σκοπιμότητα, πρόθεση, ότι κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάτι.

 Όσον αφορά την δική μου παράταξη και εμένα προσωπικά, σε καμία περίπτωση, δεν έχω δώσει λόγο και δικαίωμα σε κανέναν, και όταν άλλη φορά ακούω το όνομα  Καριπίδης θέλω να είναι τεκμηριωμένα τα πράγματα και λέω, ότι όχι μόνο στηρίζω την προσπάθεια αυτή, αλλά είμαι και μπροστάρης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις