Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες…

         Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες…

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες…

Έγινε πολύ της μόδας αλλά και της…αρπαχτής την σήμερον ημέραν όλοι να  ανησυχούμε και για κάτι.

Άλλοι για τις μέλισσες, άλλοι, για τα ηφαίστεια, άλλοι για τον λιγνίτη, άλλοι για το πλαστικό, άλλοι για τους λύκους, τις αρκούδες, τα φίδια, τα λιοντάρια και ότι άλλο ζεί και κινείται πάνω στον πλανήτη, ακόμα και για τον ίδιο τον πλανήτη, εκτός φυσικά από την κορωνίδα της Δημιουργίας, τον Άνθρωπο!!

Άλλά όχι, ας μην είμαστε άδικοι, κάποιοι νοιάζονται για τους κατοίκους της Μπουργκίνα Φάσο, και για κάποιες φυλές εκεί στον Αμαζόνιο που τον καταστρέφουν για να  τους διδάξουν , πώς να καλλιεργούν τομάτες, και άλλα  λαχανικά, και όλα αυτά;

 Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μωρέ, που όμως χρειάζονται και κάποια εκατομμύρια ευρώ, για να υλοποιηθούν αυτοί οι ευσεβείς πόθοι !!!

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους…ναι, για αυτούς τους μεγαλόψυχους λέμε που αφήνουν τις δουλειές τους και τις οικογένειες και σώζουν τον κόσμο, τα ζώα, τα φυτά, τα έντομα, τα ερπετά, τα πουλιά, τα ψάρια, τα βουνά, τις θάλασσες, την ατμόσφαιρα, τις λίμνες, τα ποτάμια,τις πεδιάδες…

Ναι μωρέ, όλοι αυτοί που θυσιάζονται για την σωτηρία μας, για το μέλλον του πλανήτη και για τα αγέννητα παιδιά.

Ψυχάρες οι άνθρωποι, αλλα και… κοιλάρες, βλέπετε εξαντλούνται από την πολύ εργασία και προκειμένου να μην καταστραφεί ο πλανήτης, φροντίζουμε όλοι εμείς, ναι μωρέ  εμείς που καταστρέφουμε τον πλανήτη, να χρηματοδοτούμε αυτούς του ήρωες,…τον μπάτμαν, τον σούπερμαν και όλους τους σύγχρονους υπερήρωες , για να κρατήσουν όρθιο τον πλανήτη.

Εντάξει τώρα, μην είστε πονηροί, για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πολλά εκατομμύρια, αλλοιώς πώς θα καταφέρουν οι ήρωες μας να μας σώσουν;

Και μετά εδώ που τα λέμε, τι σημασία έχουν τα χρήματα άμα καταστραφεί ο πλανήτης ;

Όχι, όχι, δεν θα σας αφήσω να..τορπιλίσετε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπερήρωες μας, με ότι λέτε, ότι τάχα μου στους προσωπικούς τους λογαριασμούς έχουν καταβληθεί άπειρα χρήματα, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, δισεκατομμύρια.

 Σύμφωνοι, δεν θα διαφωνήσουμε ότι τα πήραν οι ήρωες μας, αλλά πως  αλλοιώς θα τον σώσουμε τον πλανήτη;

Εγώ και εσείς που είμαστε άσχετοι και τον καταστρέφουμε;

Τελικά ρε συ φίλε μου, αν το καλοεξετάσεις, εμείς, ναι μωρέ, εμείς οι καταστροφείς, πρέπει να έχουμε απίστευτη δύναμη, αφού μπορούμε να καταστρέψουμε αυτή την πανέμορφη γαλαζοπράσινη μπάλλα στην…μέση του πουθενά, να αιωρείται και να στριφογυρίζει,δισεκατομμύρια χρόνια όπως μας λένε οι επιστήμονες και οι σωτήρες μας!!

Δηλαδή εμείς οι άνθρωποι της εποχής μας μπορούμε να αφανίσουμε την ιστορία τόσων αιώνων;

 Ενός πλανήτη που δεν κατάφεραν να τον αφανίσουν όλα τα ουράνια σώματα, κομήτες, μετεωρίτες και τα πάσης μορφής κοσμικά, συμπαντικά γεγονότα;

Των μορφών ζωής που υπάρχουν και ζούνε στον πλανήτη, και δεν τις εξαφάνισε κανένα ηφαίστειο, κανένα τσουνάμι,κανένα φυσικό φαινόμενο;

Έχουμε αλήθεια εμείς οι άνθρωποι τόση δύναμη ώστε να τον καταστρέψουμε;

Και βέβαια δεν έχουμε καμία τέτοια δύναμη, το μόνο που έχουμε είναι η πονηριά και η απληστία την οποία προκειμένου να κορέσουμε εφευρίσκουμε συνεχώς κινδύνους και απειλές για να κερδίζουμε χρήματα, τιμές, εξουσίες, και πάνω απ όλα για να χειραγωγούνται οι λαοί και να πειθαναγκάζονται να κάνουν με τυφλή υποταγή όλα αυτά που επιβάλλουν οι…σωτήρες μας… ναι μωρέ γιατί μας αγαπάνε και θέλουν να μας σώσουν!!

Και άντε καλά, οι πονηροί, οι πλάνοι και οι γόητες του κόσμου τούτου που προκόβουν επι το χείρον, κάνουν την δουλειά τους, εξασφαλίζουν εκατομμύρια για να ζήσουν και τα τρισέγγονά τους…εντάξει μωρέ, είπαμε, αξίζουν οι άνθρωποι, μα σώζουν… εμείς οι αφελείς που οσονούπω τα παιδιά μας θα ικετεύουνε για μια θέση εργασίας αντι τιμήματος ευτελούς, ήδη συμβαίνει, τι θέλουμε και συμπορευόμαστε, και μάλιστα γινόμαστε…βασιλικότεροι του βασιλέως;

Αντι να πάρουμε τα παλούκια και να τους ανοίξουμε τα κεφάλια, που θέλουν όλα τα παγκόσμια ρεμάλια, να ασκήσουν έλεγχο στην Φύση!!!

Αυτό κι αν δεν είναι καταστροφή…ας αφήσουν τους, λύκους, τις μέλισσες, όλα τα ζωντανά, τα ποτάμια και τις λίμνες, τις θάλασσες και τα βουνά, τους πάγους και τον ήλιο να κάνουν αυτό που κάνουν τέλεια και ας κυττάξουν τα χάλια τους!!!

Το φαντάζεστε; Άνθρωποι που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους, που δεν μπορούν να σώσουν τις οικογένειές τους, που δεν νοιάζονται για τον διπλανό τους, θέλουν να σώσουν τον πλανήτη!!!

Αυτό συνιστά ύβρι,και ευθεία προσβολή στο πρόσωπου του Δημιουργού του Σύμπαντος.

Αρκούν λίγα μποφώρ παραπάνω,ένα τσουνάμι και μια ηφαιστειακή έκρηξη για να γελοιοποιηθεί ο άνθρωπος , η επιστήμη του, και τα μέσα που δήθεν έχει για να σώσει τον πλανήτη.

Φαίνεται όμως ότι την …λαμπράν πορεία όλων αυτών που θέλουν να σώσουν τον πλανήτη ζήλεψαν και οι επιστήμονες που ασχολούνται με την ιατρική και τα φάρμακα και έβαλαν σκοπό να σώσουν τους ανθρώπους από τις αρρώστειες!!

Σήκωσαν το λοιπόν το λάβαρο κατά του θανάτου και αν μη τι άλλο θέλουν να μας καταστήσουν αθάνατους,και ξεκίνησαν τον ανένδοτο τους αγώνα ενάντια στον αόρατο εχθρό, τον επωνομαζόμενο covid19.

Με τον στανιό οι επιστήμονες, οι πολιτικοί, οι δημοσιογραφούντες και οι κάθε λογής …αρπαγούντες,θέλουν να μας σώσουν, τόσο πολύ μας αγαπάνε ρε φίλε μου, τόσο πολύ που στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να μας σώσουν, αποφάσισαν να μας κλείσουν στα σπίτια, να φοράμε φίμωτρο…ελα τώρα αμέσως στο στραβό, όχι για να μην δαγκώνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά για να μην μεταδίδουμε τον ιό,να μην βγαίνουμε από τα σπίτια μας, να μην έχουμε κοινωνική συνύπαρξη,και ότι δήποτε άλλο.

Ρε συ μας αγαπάνε τόσο πολύ, που μα τον Μανιτού όπως λέγαν και οι Ινδιάνοι στην Αμερική…και αυτούς πήγαν οι επιστήμονες της εποχής και τους έσωσαν…είναι ικανοί να ανοίξουν τάφους να μας βάλουν μέσα για να μας προστατέψουν από τον ιό!!

Τι; Μήπως αμφιβάλλετε για όσα λέγω; Δεν βλέπετε κάθε μέρα τι γίνεται στα βοθροκάναλα;

 Όλες αυτές οι επιστημονάρες, αφήνουν τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους, για να μας ανοίξουν τα μάτια, για το καλό μας, για να μας σώσουν από τον θάνατο!!

Ελάτε τώρα με τα χρήματα και τα εκατομμύρια, …φαγωθήκατε…χρειάζονται και αυτά τι να κάνουμε;

 Μην βλέπετε όμως το δένδρο και χάνετε το δάσος…δωρεάν φάρμακα μας χορηγούν…τι είπατε;

Από πού βρίσκουν τα χρήματα αυτοί που θέλουν να μας σώσουν;

 Ε λοιπόν, σας βρίσκω εντελώς ανενημέρωτους…δεν τα μάθατε τα νέα;

Τα χρήματα έρχονται από τον πλανήτη Σείριο, μας τα στέλνουν οι κάτοικοί του γιατί λένε είναι οι προπάτορές μας.

Τι είπατε; Και γιατί αφού μας αγαπάνε όλοι αυτοί που θέλουν να μας σώσουν, δεν διαθέτουν τα χρήματα για να έχουμε εργασία με καλύτερες συνθήκες, να έχουμε σωστή διατροφή, να πάνε τα παιδιά μας σε σχολεία αξιοπρεπή, τα νοσοκομεία μας να παρέχουν τις υψηλότερες δυνατές υπηρεσίες, να έχουμε μισθούς που να επαρκούν τα χρήματα για μια διαβίωση ανθρώπινη,και όλα αυτά για τα οποία οι λαοί αιώνες τώρα αγωνίζονται;

Είστε φαταούλες, αυτό έχω μόνο να σας πώ!!! Τι θέλετε μωρέ ανίδεοι;

Δεν σας αρκεί που (50) άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν προσωπική περιουσία τόση όση έχουν (4 )δισεκατομμύρια άνθρωποι;

 Είστε αχάριστοι και αγνώμονες…διαβάστε και λίγο, ανοίξτε τα στραβά σας… τόσα κάνουν αυτοί οι (50) άνθρωποι, τόσες δωρεές, τόσα ιδρύματα δημιουργούν, τόσες υποτροφίες, πόσες και πόσες θυσίες κάνουν, εργάζονται νύχτα και μέρα για το καλό σας, για το καλό μας, για να μας σώσουν από όλα αυτά που μας απειλούν!!!

Και μετά για σταθείτε μωρέ, για ελάτε εδώ, να σας ρωτήσω…άντε και σου έδωσαν (50) εκατομμύρια ευρώ ,τι θα τα κάνεις;

 Έχεις μυαλό και γνώση αυτά τα χρήματα, αυτούς τους πόρους να τους διαχειριστείς;

Το σκέφτεσαι; Ε λοιπόν όχι στο λέω εγώ , δεν μπορείς καλέ μου να τα…κάνεις καλά, αντίθετα θα σου δημιουργηθεί τόσο άγχος που θα κινδυνεύσει η ζωή σου.

 Επιμένεις; Δηλαδή τι λές τώρα ότι άμα δώσουμε στο κοπάδι των προβάτων που έχεις το σύνολο της τροφής που έκανες κουμάντο για να έχουν όλη την χρονιά, αυτά τα ΄’ιδια, τα πρόβατα δηλαδή θα μπορέσουν να προστατεύσουν την τροφή; Την ίδια την ζωή τους δηλαδή;

Έ όχι φιλαράκο, θα τα φάνε όλα και θα σκάσουν, δεν θα μείνει ούτε ένα πρόβατο, ή μήπως διαφωνείς;

 Κατάλαβες τώρα ανόητε γιατί δεν σου δίνουν τα χρήματα; Για να μην σκάσεις από το πολύ φαγητό!!! Από αγάπη το κάνουν οι άνθρωποι για σένα και για μένα.

Πρόβατο εσύ, πρόβατο εγώ, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους σωτήρες μας, το κατάλαβες;

Αν ναι, νταμπουκιάσου στο παχνί σου και άχνα γιατί άμα εκνευρίσουμε τους σωτήρες και αποφασίσουν να μας δώσουν τα…χρήματα αλλοίμονό μας, θα εξαφανιστούμε από την ζωή…κάνε λοιπόν ότι σου λένε, τρυπήσου με ότι σου δίνουν, φόρεσε το φίμωτρο, και ακολούθα όλες τις οδηγίες τους.

Εντάξει κολλητέ μου, δεν υποφέρεσαι με τίποτα ,με έπρηξες τώρα με τις τιμές, την ακρίβεια στα τρόφιμα και στην ενέργεια, στο αέριο και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Κύτα επειδή βαρέθηκα να σου εξηγώ και να σε συμβουλεύω, σου λέω τούτο και το κλείνω το θέμα.

Τώρα στην εποχή μας, με τόσα βοθροκάναλα, με τόσο διαδίκτυο, με τόσα μέσα, με τόσο πλούτο εσύ παραμένεις…τούβλο, ξύλο απελέκητο…δεν άκουσε ποτέ ότι το πολύ φαγητό και οι πολλές ανέσεις βλάπτουν την υγεία μας ανεπανόρθωτα;

 Δηλαδή έμεινες στην εποχή του β΄ Παγκοσμίου πολέμου που οι άνθρωποι πέθαιναν από την ασιτεία;

 Δεν σε πληροφόρησε κανείς ότι σήμερα πεθαίνουμε από το πολύ φαγητό;

Την ζέστη τι την θέλεις τον χειμώνα; Και αυτό εγώ θα σου το πω;

 Σφίγγει το κορμί σου παλληκάρι μου, γίνεσαι άντρας με το κρύο και εδώ που τα λέμε θα γλυτώσεις και τα χρήματα του Γυμναστηρίου, τόσο σφίξιμο δωρεάν, φεύγει και το λίπος και η κυτταρίτιδα.

Και το τελευταίο για σήμερα…αντε πια δεν έχετε τον Θεό σας, που γκρινιάζετε για το ηλεκτρικό ρεύμα…κούτσουρα, έ κούτσουρα…την υγεία σας σκέφτονται οι τσομπαναραίοι μας, τι το θές το ρεύμα;

 Όσο νωρίτερα κοιμάσαι τόσο καλύτερη υγεία θα έχεις, και στο κάτω κάτω, θα γίνει και η… σύσφιξη των οικογενειών.

Είχες και στο χωριό σου ρεύμα…

Τι είπες; ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες;

Όταν βρείς την απάντηση…πρόβατο, τότε θα γίνεις… λύκος…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις