Πόσο κοστίζει η ζωή ενός 16χρονου Αγοραστέ, Γάτσα ,και όσοι κυβερνάτε αυτό ν τον τόπο;

Πόσο κοστίζει η ζωή ενός 16χρονου Αγοραστέ, Γάτσα ,και όσοι κυβερνάτε αυτό ν τον τόπο;

Πόσο κοστίζει η ζωή ενός 16χρονου Αγοραστέ, Γάτσα ,και όσοι κυβερνάτε αυτό ν τον τόπο;

Πόσο κοστίζει η ζωή ενός 16χρονου Αγοραστέ, Γάτσα ,και όσοι κυβερνάτε αυτό ν τον τόπο;

γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Ο κόμπος πλέον … έσπασε τα χτένια και χάνονται άδικα ζωές επειδή κάποιοι κυβερνήτες…τρομάρα τους, είναι ανίκανοι και αδιάφοροι!!

Χθές ένας 16χρονος με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του καθώς η δίκυκλη μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με  ι.χ. αυτοκίνητο με συνέπεια το άψυχο κορμάκι του παλληκαριού να εκτοξευθεί περί τα 40 μέτρα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι δυσκολεύτηκαν και να εντοπίσουν ότι είχε απομείνει μετά την σφοδρότατη σύγκρουση!!

16 χρονών παλληκαράκι γιατί όσοι κυβερνάνε αυτόν τον τόπο δεν νοιάστηκαν ποτέ να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους, να διαμορφώσουν όσο γίνεται περισσότερο ασφαλείς συνθήκες για την κίνηση των ανθρώπων και την διακίνηση των αγαθών.

Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν περπάτησαν ποτέ αυτόν τον δρόμο, αλλοιώς δεν εξηγείται…μπορεί να πέρασαν αρκετές φορές όμως ποτέ δεν είδαν την πραγματικότητα,το πρόβλημα, διότι η αλαζονεία και ο εγωισμός τους τυφλώνει!!

Θα τους το πούμε για μια ακόμα φορά εμείς, όχι γιατί ελπίζουμε ότι κάτι θα κάνουν, ότι θα πράξουν το αυτονόητο για την ασφάλεια των δημοτών, αλλά για να μην έχουν άλλοθι όταν βρεθεί ένας εισαγγελέας και τους καλέσει να απολογηθούν, να μην μπορούν να πούνε ότι δεν γνώριζαν.

Από τον Ευαγγελισμό μέχρι και την διασταύρωση για το Πραιτώρι και τα άλλα χωριά της Ποταμιάς . η απόσταση είναι περίπου 6 με 7 χιλιόμετρα και υπάρχουν 4 διασταυρώσεις-καρμανιόλες χωρίς καμία σήμανση ουσιαστική, χωρίς κανέναν φωτισμό, χωρίς την στοιχειώδη μέριμνα για να ενημερώνονται οι διαβάτες!!

Πόσο κοστίζουν 10 κολώνες φωτισμού, Αγοραστέ, Γάτσα, και οι συγκυβερνώντες; Πόσα χρήματα θα χρειάζονταν για να μη χάσει την ζωή του ο 16χρονος αλλά και τόσοι άλλοι που προηγήθηκαν και δυστυχώς θα προστεθούν;Πόσο κοστίζουν που..να σας πάρει η ευχή;

Διαβάζω σε όλα τα σαίτ και κάθε λογής έντυπο την αναφορά για το δυστύχημα και πουθενά κανείς δεν καταλογίζει ευθύνες, με αποτέλεσμα στην πορεία να …κριθεί ως ένοχος ο εκλιπών διότι μάλλον κάτι δεν …πήγαινε καλά με το μηχανάκι, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ίσως δεν πρόσεξε όσο έπρεπε, δεν ξέρω και γω τι άλλο θα ειπωθείδηλαδή θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους πραγματικούς ενόχους!!!

Αυτό είναι παραδημοσιογραφική αλητεία και κουκούλωμα από τον καθένα για τους δικούς του λόγους.

Χθές ,όσοι κυβερνάτε αυτόν τον τόπο με τα…έργα σας, γίνατε η αιτία να χαθεί ένα 16χρονο παλληκαράκι, τόσο απλά, και η Δικαιοσύνη, ας κάνει την δουλειά της, και πάλι, τόσο απλά.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις