ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΥ… Σας ευχαριστώ κ. Δραγατσίκη ΠΡΟΦΑΝΩΣ …ΧΑΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΥ…

Σας ευχαριστώ κ. Δραγατσίκη

ΠΡΟΦΑΝΩΣ …ΧΑΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Μετά την απάντηση του Αντιδημάρχου κ, Δραγατσίκη για την… παρεξήγηση που προέκυψε για την αποδοχή ή όχι της πρόσκλησης του Εξωραιστικού Συλλόγου Κοκκινοπηλού ο πρόεδρος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε:

«Πραγματικά εκπλήσσομαι και χαίρομαι ταυτόχρονα με την απάντηση που έδωσε ο. Αντιδήμαρχος κ. Δραγατσίκης για το θεματάκι που προέκυψε σε ότι αφορούσε την πρόσκληση του Συλλόγου του οποίου έχω την τιμή να εκπροσωπώ, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις στο χωριό μας τον Κοκκινοπηλό για την προστάτιδά μας την Αγία Παρασκευή.

Εκπλήσσομαι αρνητικά διότι διαπιστώνω με λύπη μου ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή αδυνατεί να διαχειριστεί στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, που δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν, και εξηγούμαι: προσωπικά, εγώ, ο ίδιος, επισκέφθηκα το γραφείο του Δημάρχου για να τον προσκαλέσω να παραστεί τόσο στις εκδηλώσεις όσο και στο γεύμα που θα προσφέραμε προς τιμή των επισήμων.

Ο Δήμαρχος έλλειπε και όπως είναι φυσικό συζητήσαμε με τους ανθρώπους του γραφείου του Δημάρχου οι οποίοι ως όφειλαν θα φρόντιζαν να σας ενημερώσουν.

κ. Αντιδήμαρχε για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας, για ένα θέμα ήσσονος σημασίας, σας πληροφορώ ότι έχω εμπειρία  για τον τρόπο λειτουργίας των κοινών, και είναι προφανές ότι ποτέ δεν θα είχα την απαίτηση από έναν αιρετό να ανταποκριθεί σε κάλεσμα μου, χωρίς να είχε προηγηθεί η προβλεπόμενη πρόσκληση και μάλιστα ημέρες πρίν τις εκδηλώσεις, ακριβώς για να έχει την δυνατότητα η Δημοτική Αρχή να προγραμματίσει τις υποχρεώσεις της.

Μάλλον το πρόβλημα είναι δικό σας και εύχομαι αυτό, το ασήμαντο περιστατικό να γίνει αφορμή για να οργανώσετε τον συντονισμό σας, για να μην εκτίθεσθε ως Δημοτική Αρχή.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο