ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Μιλάνε τα λαμόγια,οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές,Ντροπή τους!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Μιλάνε τα λαμόγια,οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές,Ντροπή τους!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Μιλάνε τα λαμόγια,οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές,Ντροπή τους!!

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Μιλάνε τα λαμόγια,οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές,Ντροπή τους!!

Με μια επιστολή …φωτιά στην ΕτΕ ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαγούλας του Δήμου Ελασσόνας κ. Θέμις Φάκας χωρίς να …μασά τα λόγια του κατονομάζει ανθρώπους που κατέχουν Δημοτική εξουσία και συμμετείχαν στην διαδικασία της διανομής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους του χωριού,αφήνοντας να εννοηθεί εμμέσως πλήν όμως σαφέστατα ότι την χρησιμοποίησαν ούτε λίγο ούτε πολύ για ίδιον πολιτικό όφελος.

Αναλυτικά:

«Ο Αγώνας των 600 ευρώ για όλες τις οικογένειες του χωριού μας κ. Δήμαρχε συνεχίζεται.

Δεν είναι δυνατόν με διάφορες δικαιολογίες να μοιράζεις 600 ευρώ σε χωριά που δεν επλήγησαν από τον σεισμό, γι αυτό και εμείς συνεχίζουμε.

Όσα όμως διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση που έγινε στις 6 Αυγούστου, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού μας με τον Δήμο Ελασσόνας, είναι απαράδεκτα, και εξηγώ: στην αρχή της ομιλίας του Προέδρου του Συλλόγου που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, άρχισε να ευχαριστεί τους ανθρώπους για την προσφορά τους στην εκδήλωση του χωριού μας.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας μίλησε και για τον μεγάλο σεισμό που έγινε στις 3 Μαρτίου 2021,και χωρίς να έχει αρμοδιότητα άρχισε να ανακοινώνει ονόματα,λέγοντας ότι ήταν οι μόνοι που βοήθησαν το χωριό, και στην συνέχεια να μοιράζει πλακέτες,δώρα και ανθοδέσμες!!

Αναφέρω μερικά ονόματα…Πολιτιστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης-καμία βοήθεια στο χωριό μου.

η κ.Ταζέτι έκανε η κυρία;

 Επειδή πήρε ένα κουτί μπογιά και έβαψε μια κούνια στην παιδική χαρά, η κάποιοι άλλοι παρατρεχάμενοι της Αριστεράς ότι δήθεν αυτοί ήταν οι μοναδικοί άνθρωποι που βοήθησαν το χωριό μου.

Δυστυχώς ο πραγματικό τους στόχος ήταν να υποβαθμίσουν τους ανθρώπους  που πράγματι βοήθησαν το χωριό μας, μάλιστα έφθασαν στο σημείο να απονείμουν πλακέτα στον Δήμαρχο Ελασσόνας στις 1 η ώρα πρωινή μετά τα μεσάνυχτα, όταν εμείς οι υπόλοιποι, είχαμε αποχωρήσει!!

Γρήγορα όμως ο κόσμος τους κατάλαβε, τους γύρισε την πλάτη,έπιναν τις μπύρες και τα κρασιά τους, ενώ αυτοί οι Αριστεροί συνέχιζαν τον χαβά τους.

Το μόνο πράγμα που έκανε ο Σύλλογος εκείνο το βράδυ του σεισμού, ‘ηταν μα καλεί τον κόσμο μέσω ηλεκτρονικού Τύπου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… Μιλάνε τα λαμόγια,οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές,Ντροπή τους!!

Ή όποια βοήθεια ήταν να αποσταλεί στην σεισμόπληκτη Μαγούλα, να κατευθυνθεί στον Σύλλογο και όχι στην Κοινότητα, για να μπορούν αυτοί, να τρώνε ,να χορεύουν και οι συγχωριανοί μου να υποφέρουν από το κρύο και την παγωνιά μέσα στις σκηνές.

Για να έχουν μάλιστα άλλοθι οι ψεύτες προσπαθούσαν να κατηγορήσουν τον Πρόεδρο της Κοινότητας υποστηρίζοντας ότι αν η όποια βοήθεια κατευθύνονταν στην Κοινότητα και την διαχειρίζονταν ο Πρόεδρος, δεν θα την μοίραζε στους κατοίκους που πραγματικά είχαν ανάγκη, θα την κρατούσε για τον ευατό του γιατί ,άκουσν-άκουσον, θα ανοίξει Σούπερ Μάρκετ!!

Κυττάξτε ποιοι μιλάνε. Τα λαμόγια, οι απατεώνες,οι πλιατσικολόγοι,οι αρνητές της εξουσίας.

Είναι ντροπή να μιλάνε αυτοί για δικαιοσύνη και τιμή.

Συνεχίζοντας, πρίν μια ημέρα  κάλεσα την υπεύθυνη της τροφοδοσίας, την Αντιδήμαρχο κ. Καρκαβανίδου και της είπα…πρόσεχε τον Σύλλογό μας, και γενικά.

Την επόμένη ημέρα με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε…Πρόεδρε, αύριο έρχομαι στο χωριό σου να ελέγξω την κατάσταση.

 Που να φανταστώ εγώ ότι η κ.Καρκαβανίδου ήταν στο κόλπο

. Η Αντιδήμαρχος δεν ήρθε να ελέγξει την κατάσταση, αφού παρουσία μου άρχισε να κάνει επιλογή ανθρώπων με το προσωπικό τηλέφωνό της, την κάρτα της,και να λέει στις γιαγούλες…αν θέλετε τρόφιμα να με παίρνετε εμένα προσωπικά στο τηλέφωνο να σας τα φέρω.

Σε ερώτηση μου στην Αντιδήμαρχο να με ενημερώσει για την βοήθεια στο χωριό μου, που είναι;…καμία απάντηση, κοινώς πέρα βρέχει!!Ντροπή σας κ. Καρκαβανίδου.

 Άκούστε τώρα κ. Δήμαρχε και Πρόεδρε του Μορφωτικού Συλλόγου.

Υπάρχουν πραγματικοί ήρωες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε χρόνο ρεκόρ (3) τόνους τρόφιμα τα οποία μοίρασα σε όλους τους συγχωριανούς μου.

Πράγματι έγινε η διανομή με επιτροπή και με αποδείξεις σε όλους τους κατοίκους και να αφήσουν τις δικαιολογίες οι ψεύτες.

Οι άνθρωποι που βοήθησαν δεν θέλησαν την προβολή τους, εγώ όμως ως  Πρόεδρος της Κοινότητας έχω υποχρέωση να τους αναφέρω, και να τους ευχαριστήσω μαζί με το χωριό μου, και είναι: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή του σεισμού είναι δίπλα μας.

Την οικογένεια Μπίζιου, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική,και την Πολιτική Προστασία με επικεφαλής τον κ. Καραλή.

Την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Νέλλυ Καφφέ που σε μια νύχτα εξόπλισε το Ιατρείο με τον απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για την περίσταση.

Τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Δραγατσίκη,τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο του Συμβουλίου Βασίλη Πινακά, τον π. σ. Αθανάσιο Παιδή,τον Δήμο Γλυφάδας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο,πατριώτη μας και συγχωριανό μας Ακρίβο Δημήτριο.

Τον Διευθυντή  Δημοτικού Σχολείου Θεσν/ίκης Οδυσσέα Κουλιούμπα, τον ΕΕΣ και όλους τους καλούς φίλους ανώνυμους.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, αφιερωμένο στους ψεύτες και εκμεταλλευτές του πόνου και της δυστυχίας των πληγέντων από τον σεισμό κατοίκων της Κοινότητας Μαγούλας του Δήμου Ελασσόνας.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαγούλας Θεμιστοκλής Φάκας»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις