ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ… Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ!!

ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ...   Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε   ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ!!

ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ…

 Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ!!

ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ...   Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε   ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ!!

Αφορμή για την πολύ σκληρή και απάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ήταν το  παρακάτω κείμενο του δημοσιογράφου.

« Επειδή τώρα μαθαίνω ότι ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τον Λιβαδιωτη αντιδήμαρχο κυριο Καρανικα Δημήτριο προς το πρόσωπό της εφημερίδας μας καλό θα είναι όταν μιλάει για την εφημερίδα μας να κάνει κάνα δυο γαργάρες με μπεταντιν διότι αν ήθελε η εφημερίδα μας να παίξει ύπουλο παιχνίδι θα το είχε κάνει από την αρχή αλλά εμείς έχουμε μάθει να χτυπάμε μπροστά φάτσα με φάτσα όχι πισώπλατα.

Το γνωρίζουν αλώστε πολύ καλά οι αναγνώστες μας.

Μαλιστα ο κύριος καρανικας ξέχασε γρήγορα την στήριξη που του παρείχε η εφημερίδα μας προεκλογικά και τώρα είμαστε μια αποτυχημένη εφημερίδα.

Όσο για τον κύριο Δήμαρχο Νίκο Γάτσα που τον επέλεξε να συνεργαστούν και να διοικησουν το Δήμο Ελάσσονας ελπίζουμε να έχει καταλάβει με ποιο άτομο συνεργάστηκε και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τις επόμενες εκλογές.

Ο καθένας θα κριθεί από τον κόσμο εμείς για τα όσα γράφουμε και εσείς για τα όσα κάνετε στο τέλος ο καθένας μας θα πάρει ότι του αναλογεί.

Δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία αλλά όταν κατηγορουμαστε για πράγματα που δεν έχουμε κάνει είναι άδικο…….»

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ “ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ”

Θέλω με την παρούσα δήλωση να καταδικάσω την σκαιότατη επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Καρανίκας από την αυτοαποκαλούμενη Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου και να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι οι επιθέσεις που δέχεται η δημοτική αρχή εν είδει πολιτικής κριτικής θα λαμβάνουν από δω και πέρα την απάντηση με κάθε θεσμικό και νόμιμο μέσο.ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ...   Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε   ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟ!!

Ο κ. Καρανίκας όπως και όλοι στη Διοίκηση του Δήμου είμαστε μέλη της τοπικής κοινωνίας και μας γνωρίζουν οι συμπολίτες μας καλά.

Δεν χρειαζόμαστε συστάσεις από αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους.

Εδώ και μερικές εβδομάδες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας καθημερινής και εκβιαστικής επίθεσης από ένα πρόσωπο που – καθώς φαίνεται – στερείται επαγγελματικής και ηθικής συγκρότησης, κινούμενο προφανώς από ταπεινά ελατήρια.

Η ενασχόληση μου με την πολιτική ζωή μού έχει μάθει να αντιμετωπίζω την κριτική με πολύ μεγάλη ανοχή και να λαμβάνω ανατροφοδότηση από αυτή.

Ωστόσο αναρτήσεις και συμπεριφορές που συνδέονται με προσωπική στοχοποίηση και περιλαμβάνουν σκόπιμη και συστηματική επιβουλή είναι καταδικαστέες και παράνομες.

Δεν θα επιτρέψω αυτό να συνεχιστεί.

Ήδη έχω δώσει εντολή να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία αυτής της κατά συρροήν κακοήθους και περιφρονητικά κατακριτικής συμπεριφοράς.

Ο “δημοσιογραφικός” τσαρλατανισμός δεν θα περάσει…

Νίκος Γάτσας

Δήμαρχος Ελασσόνας»

Μετά την δημοσίευση του κειμένου του Δημάρχου  από την ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ δόθηκε στην δημοσιότητα η παρακάτω απάντηση… Η εφημερίδα και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να πάει δύο τρία βήματα μπροστά αυτός ο έρμος ο τόπος που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε.

Η κριτική μας όλα αυτά τα χρόνια γίνεται κάθε φορά προς τον θεσμό της εκάστοτε εξουσίας και αρχής και δεν πρόκειται για προσωπικές επιθέσεις όπως θέλουν κάποιοι να τις παρουσιάζουν.

Έτσι ξεκίνησε και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται “η αυτοαποκαλουμενη ” πρωινή εφημερίδα Λιβαδίου και ο “τσαρλατανος” δημοσιογράφος της.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις