ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΙΡΕΤΟΥ Επιχείρηση τρομοκράτησης!!! ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΙΡΕΤΟY

Επιχείρηση τρομοκράτησης!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών αλλά και γονέων του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρανέας, αυτό που συνέβη με αφορμή την κατάληψη του Σχολείου εναντίον των μαθητών παραπέμπει σε εποχές και λογικές τρομοκρατίας και ταπείνωσης της προσωπικότητας!!

Στέλεχος της Δημοτικής ομάδας του Δημάρχου Ν.Γάτσα που εξελέγη στην Κρανέα και έχει απασχολήσει την Τοπική Κοινωνία και με άλλη σοβαρή υπόθεση, σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύσαμε στην ΕΚΔΟΣΗ, απευθυνόμενος στους μαθητές που κατέλαβαν το Σχολείο, χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις που δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσουμε φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει τα παιδιά!!

Το περιστατικό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έγινε αντιληπτό από την διεύθυνση του Σχολείου η οποία τουλάχιστον μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν προέβη σε καμία καταδίκη αυτής της βαρβαρότητας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προξενεί και η στάση του Αντιδημάρχου κ. Καλιακούδα ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει να σιωπά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η άθλια και φασιστικού τύπου συμπεριφορά του αιρετού έχει καταγραφεί από τους μαθητές και σε βίντεο και πολύ πιθανόν να το αναρτήσουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να θέσουμε ένα ερώτημα και στην Δημοτική Αρχή, εάν και κατά πόσο είναι ενήμερη για το συμβάν και τι προτίθεται να πράξει…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο