ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… Κλέβουν ελιές!!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...    Κλέβουν ελιές!!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

                          Κλέβουν ελιές!!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...    Κλέβουν ελιές!!!

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Αλλάζουν άρδην όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς προς το χειρότερο!!

Αγριεύουν στην κυριολεξία οι άνθρωποι μπροστά στο φάσμα της πείνας το οποίο για πάρα πολλούς ήδη…ήρθε ενώ για τους περισσότερους είναι πλέον πρό των πυλών.

Η πείνα όπως είναι γνωστό τρελαίνει τον άνθρωπο και του…βγάζει τα πιο άγρια ένστικτα αφού έχει να κάνει με την επιβίωση αυτή καθ εαυτή.

Αυτή η ζοφερή πραγματικότητα της απόλυτης φτώχειας δεν είναι φαινόμενο μόνο Ελληνικό, είναι Παγκόσμιο και είναι αποτέλεσμα των σχεδιασμών που έχουν κάνει οι ισχυροί για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ναι, είναι προιόν συνωμοσίας των ελάχιστων ισχυρών του πλανήτη, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι, όσο και να θέλουν κάποιοι να το αμφισβητήσουν ή πολύ χειρότερα να το λοιδωρήσουν διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του, διαδίδοντας σε όλες τις…συχνότητες ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες και όσοι διακινούν τέτοιες θεωρίες είναι επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα, η ιστορία τους διαψεύδει πανηγυρικά!

Όχι και πάλι όχι, συνωμοσίες υπάρχουν απ όσο υπάρχουν οι άνθρωποι, ποτέ η εξουσία δεν μεταβιβάστηκε με γαρύφαλλα, πάντα με αίμα και καταστροφή, και αν θέλουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι υποταγμένοι πολιτικοί ας μας πούνε και εμάς αν ποτέ η ανθρωπότητα έζησε έστω και δευτερόλεπτα χωρίς συνωμοσίες!!

Αλήθεια, ας μας πούνε, που πήγε όλος αυτός ο απίστευτος πλούτος που παρήγαγε η ανθρωπότητα; Μήπως τον μεταφέρανε στον πλανήτη Άρη και τον παραχωρήσαμε στους εξωγήινους για να μην μας καταστρέψουν;

Να μας εξηγήσουν πως συμβαίνει 50 άνθρωποι να κατέχουν περισσότερο πλούτο απ όσο κατέχει ο μισός πληθυσμός της Γής, μήπως με την εργασία τους, με τον ιδρώτα τους; Όχι βέβαια, απόκτησαν αυτό τον… αστρονομικό πλούτο απομυζώντας ως βδέλλες δισεκατομμύρια ανθρώπους οδηγώντας τους στην φτώχεια και στην απόγνωση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πως αλλοιώς να ερμηνεύσουμε αυτό που είναι σε εξέλιξη στον πρώην Δήμο Ποταμιάς με τους ελαιοπαραγωγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή πραγματικότητα, να βλέπουν τις σοδειές τους να….κάνουν φτερά!!

Ναι όπως το διαβάζετε, πλέον κλέβουν ελιές για να μπορέσουν να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι μέχρι και την περυσινή χρονιά υπήρχαν περιπτώσεις ελαιοπαραγωγών που παρακαλούσαν συνδημότες τους να πάνε να μαζέψουν τις ελιές και να τις πάρουν, τις χάριζαν δηλαδή, απλά για να μη μείνουν πάνω στα δέντρα, και δεν πήγαινε κανείς!!

Σήμερα τις κλέβουν κινδυνεύοντας να βρεθούν αντιμέτωποι με την σύλληψη και τις συνέπειες του νόμου!!

Προφανώς οι άνθρωποι που καταφεύγουν σε αυτές τις πρακτικές που είναι καταδικαστέες, δεν έγιναν από την μια στιγμή στην άλλη κλέφτες, κάποιοι ευθύνονται γι αυτό…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις