ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ 14.00 ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ 14.00 ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ 14.00 ΓΙΑ ΤΑ Φ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11.00 ΜΕ 14.00 ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίζει τρίωρη στάση εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου από τις 11 το πρωί ως το μεσημέρι στις 14.00 και καλεί τους φαρμακοποιούς – μέλη του σε συμμετοχή στην αυριανή πορεία στο κέντρο της Λάρισας.

Για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους πολίτες πλήρη εξυγίανση και ανάπτυξη του Δημοσίου Τομέα και να διεκδικήσουμε ασφάλεια, υγεία, παιδεία, μεταφορές, ενέργεια να παρέχονται δίκαια για όλο το λαό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Για να απαιτήσουμε να μη γίνει καμία συγκάλυψη που να αφορά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους πραγματικά υπευθύνους, διαχρονικά.

Για να αποδώσουμε με αυτή την ελάχιστη πράξη, φόρο τιμής στα θύματα αυτής της τραγωδίας και να δηλώσουμε ότι στη Λάρισα το πένθος θα κρατήσει πολύ περισσότερο από 3 ημέρες.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους όσους συμβάλλουν αυτές τις ημέρες σε κάθε σχετιζόμενο τομέα με το δυστύχημα, έχουμε απελευθερώσει φυσικά όλα τα αποθέματα αίματος του Συλλόγου αιμοδοτών μας για ότι χρειαστεί υπέρ των τραυματιών, συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε και να αποδίδουμε κάθε δυνατή βοήθεια στα δύο Νοσοκομεία της πόλης μας και υποστηρίζουμε τις σκέψεις του δευτεροβάθμιου οργάνου μας για έμπρακτη βοήθεια στην ΕΜΑΚ και στο Πυροσβεστικό σώμα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των συμπολιτών μας που βύθισαν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή στο πένθος, την οικογένεια της νεαρής συναδέλφου Θώμης Πλακιά και των συναδέλφων Δημήτρη Καραγεωργίου και Μαρίας Νατσούρα για το χαμό του παιδιού τους Σωτήρη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις