Στην…σκιά του ιού!!

ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΟΥ COVID

Στην…σκιά του ιού!!

 ΙΣΩΣ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ- ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

10 ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Στα 10 θετικά κρούσματα ανεβάζει τον αριθμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ελασσόνα σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει μέχρι και τις 18-10-2020 ώρα 14.00,πιοσυγκεκριμμένα: «ΔελτίοΕνημέρωσηςθετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Από 17/10/2020 ώρα 14:00 έως 18/10/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες.

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.
-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα Covid -19.
10 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε αθλητικό σωματείο στην περιοχή της Ελασσόνας και προέκυψαν εννέα κατόπιν Ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας ενώ 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρούσματος (15/10/2020) – (16/10/2020) και προέκυψαν ένα κατόπιν Ιχνηλατήσεως, ένα κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα κατόπιν εξέτασης στο Π.Γ.Ν. Λάρισας. Τέλος 2 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας.»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Ελασσόνας μας έκανε γνωστό, ότι για την ώρα δεν υπάρχει καμία σκέψη για αποκλεισμό της περιοχής, ή απαγόρευση της κυκλοφορίας, ή απαγόρευση εισόδου και εξόδου από την περιοχή, το γνωστό σε όλους λοκνταουν-τρομάρα μας, αφήνουμε τα Ελληνικά μας- όσο τα θετικά κρούσματα παραμείνουν σε χαμηλά νούμερα.

Πιο συγκεκριμένα μας είπε ότι αν τα κρούσματα φθάσουν τα τριάντα (30) τότε θα ληφθούν κάποια άλλα έκτακτα μέτρα, ενώ για να αποφασιστεί ο αποκλεισμός της περιοχής θα σημαίνει ότι δεν απέδωσαν τα μέτρα και αγγίξαμε τα 50 θετικά κρούσματα.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο