Στο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!! Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!!

Στο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!  Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!!

      Στο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!!

                                            Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!!

Στο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!  Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!!

μεσούντος του Καύσωνα, χωρίς κλιματισμό στα Κοντέινερ!!!

Την πλήρη απόγνωση βιώνουν οι σεισμόπληκτοι του Πραιτωρίου ,αλλά και την απογοήτευση από την αδιαφορία τόσο της Δημοτικής όσο και της Περιφερειακής Αρχής, που τους παράτησαν στο έλεος των καιρικών συνθηκών.

Από την ημέρα που έγινε ο σεισμός στις 3 Μαρτίου μέχρι να εγκατασταθούν οι άνθρωποι στα περίφημα κοντέινερ, …βίωσαν τις καιρικές συνθήκες στο πετσί τους,κρύο, βροχή, παγετός,χιόνια, και ότι άλλο συμβαίνει ουσιαστικά σε άστεγους.

Στο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!  Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!!τον χειμώνα τον πέρασαν στις σκηνές!!

Όπως μας πληροφορούν οι κάτοικοι του Πραιτωρίου που διαμένουν στα πρόχειρα καταλύματα κανείς δεν φρόντισε ούτς Δημοτική, ούτε Περιφερειακή Αρχή για την αντιμετώπιση του καύσωνα με αποτέλεσμα στην κυριολέξία να έχουν…βράσει οι άνθρωποι!!!

Στο συγκεκριμμένο χωριό τοποθετήθηκαν (8) πρόχειρα καταλύματα, και τους έστειλα οι Αρχές μόνο (3) κλματιστικά και μάλιστα όχι καινούργια, αλλά παλαιά που χρησιμοποιούσαν στην Περιφέρεια!!

Το δυστύχημα είναι ότι ακόμα και αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν διότι δεν υπάρχουν τα φίλτρα!!

Το μόνο που μπορεί κανείς να πεί για τους ανθρώπους που κυβερνάνε και έχουν την ευθύνη να προστατεύσουν αυτούς τους ανθρώπους, είναι ότι εγκληματούν.

Ένα ερώτημα θα θέσουμε μόνο, και στο οποίο φυσικά απάντηση δεν θα λάβουμε από τους… πολιτικούς νεκροθάφτες του τόπου.

Εάν κάποια από τα σπίτια που χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα καταρρεύσει και σκοτώσει ανθρώπους που προκειμένου να προστατευθούν από τον καύσωνα καταφεύγουν στα σπίτια τους, ποιος θα ευθύνεται;

Επίσης και επειδή γνωρίζουμε ότι στα κοντέινερ διαμένουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας σοβαρά, εάν κάποιος υποστεί πιο σοβαρή βλάβη ή αν ο μη γένοιτο χάσει την ζωή του, ποιος θα ευθύνεται;

Ας μας απαντήσουν οι άρχοντες αυτού του τόπου, εκτυός και έχουν σοβαρότερα θέματα να διαχειριστούν καιΣτο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!  Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!! πιο επείγονταΣτο Πραιτώρι οι σεισμόπληκτοι…λιώνουν!!!  Στα κοντεινερ χωρίς κλιματισμό!! προβλήματα να λύσουν…

Σχετικές δημοσιεύσεις