ΤΑ…ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΑΤΣΑ –ΚΑΡΑΝΙΚΑ !! Θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια τα ΚΑΠΗ

ΤΑ…ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΑΤΣΑ –ΚΑΡΑΝΙΚΑ !!             Θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια τα ΚΑΠΗ

        ΤΑ…ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΑΤΣΑ –ΚΑΡΑΝΙΚΑ !!

                         Θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια τα ΚΑΠΗ

ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ

  ΤΑ…ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΑΤΣΑ –ΚΑΡΑΝΙΚΑ !!             Θυμήθηκαν μετά από 3 χρόνια τα ΚΑΠΗ

Αναδείξαμε την αθλιότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής Γάτσα-Καρανίκα και στο προηγούμενο φύλλο της ΕτΕ που θυμήθηκε μετά από τρία χρόνια εμπαθούς στάσης και αντιμετώπισης των ηλικιωμένων με την ενέργειά της να κλείσει όλα τα ΚΑΠΗ, τους χώρους όπου οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας έβρισκαν …καταφύγιο προκειμένου να βρεθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις, να θυμηθούν, αλλά και να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα σε τιμές λογικές, τέτοιες που να αντέχουν οι τσέπες τους αφού είναι γνωστό ότι όλες οι κυβερνήσεις πετσόκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις για την  δήθεν οικονομική κρίση!!

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΑΠ…ξαναχτυπά στο θυμικό των ηλικιωμένων πολλοί από τους οποίους μη αντέχοντας αυτές τις πρακτικές που τους εξευτελίζουν δημόσια, και μεγαλόφωνα αναρωτιούνται λέγοντας…λίγο πρίν τις εκλογές μας θυμήθηκαν; Δεν ντρέπονται λίγο; Τι μας θεωρούν άραγε; Μήπως καθυστερημένους που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται; Πιστεύουν αλήθεια ότι θατους ξαναεμπιστευτούμε;

Η Ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠ που έκανε τους ηλικιωμένους να θυμόσουν ακόμα περισσότερο:

«Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ στην Πλατεία Βερδικούσιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η λειτουργία του ΚΑΠΗ στην Πλατεία Βερδικούσιας και θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα ΚΑΠΗ στην Κρανιά και το Λιβάδι.

Τα ΚΑΠΗ, με την κατάλληλη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό, θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των μελών τους από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ – 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παρ. Β εδαφ. 5 της υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 51236/9-9-2022 (ΦΕΚ Β΄ 4756) ΚΥΑ τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας θα λειτουργούν με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων, οι οποίοι:

α) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από εργαζόμενους και ωφελούμενους, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές των ωφελουμένων απευθυνθείτε στα γραφεία του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας (στο ισόγειο του Δημαρχείου Ελασσόνας) και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2493350226-227 και 6984117877 (υπεύθυνη κ. Έλενα Ταζέ).

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις