ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ-250ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.. Από εμάς ένα…κουλούρι!! ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ-ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ-250ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ..                        Από εμάς ένα…κουλούρι!! ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ-ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ-250ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ..

                               Από εμάς ένα…κουλούρι!!

ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ-ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ-250ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ..                        Από εμάς ένα…κουλούρι!! ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ-ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ

ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΤΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ:

ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ!!ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ 

Γράφουμε και παλεύουμε για την Αξιοποίηση του Ολύμπου και από την δική μας πλευρά την Νοτιοδυτική περισσότερο από 30 χρόνια και δυστυχώς ποτέ δεν έγινε το παραμικρό προς αυτή την κατεύθυνση απ όλους όσους βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!!

Όλοι ανεξαιρέτως, υποψήφιοι Δήμαρχοι και βουλευτές όταν…καίγονται για τις ψήφους τότε και μόνο τότε …ανακαλύπτουν τον Όλυμπο και με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς και κοσμητικά επίθετα επιχειρούν για τι άλλο;  Να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, να υφαρπάξουν την ψήφο τους, να γίνουν ένοικοι του βουλευτικού εδράνου, να απολαμβάνουν τις τιμές,να διαχειρίζονται την εξουσία, να γεμίζουν τις τσέπες τους με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα,και αφού αυτό το εξασφαλίσουν στην συνέχεια κατά το κοινώς λεγόμενον…μην τον είδατε τον Παναή…γίνονται Λούηδες και ξανά μανά πάλι στις επόμενες εκλογές μια από τα ίδια για να εξασφαλίζουν το…παντεσπανάκι τους αδιαφορώντας αν οι κάτοικοι του Δήμου τα παρατάνε όλα επιλέγοντας τον δρόμο της φυγής προκειμένου να βρούνε καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους ίδιους και τα παιδιά τους με τραγική συνέπεια ο Τόπος να μαραζώνει να σβήνει στην κυριολεξία!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και θα αντιληφθείτε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες από την Ανατολική πλευρά του Ολύμπουθα ανέβουν στο βουνό περισσότερες από 250 χιλιάδες επισκέπτες, από εμάς …άντε καμιά 100στη άτομα!!

«Όλυμπος: Ανοίγουν τα καταφύγια για την καλοκαιρινή σεζόν – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για κάθε καταφύγιο

Ανοίγουν σιγά – σιγά τα καταφύγια του Ολύμπου για την καλοκαιρινή σαιζόν, αν και ο χειμώνας στα ψηλά καλά κρατεί.

Αρχή κάνει το καταφύγιο Α’ ή Σπήλιος Αγαπητός (γνωστό και ως Ζολώτα) για όσους επιλέξουν την κλασική ανάβαση από τα Πριόνια για τις κορυφές, που ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο 12/5 και θα είναι όπως πάντα ανοιχτό μέχρι και τον Οκτώβριο. Μια βδομάδα μετά ξεκινά επίσης την καθημερινή λειτουργία του το καταφύγιο Πετρόστρουγκα, στη μέση περίπου της διαδρομής από Γκορτσιά για Οροπέδιο Μουσών, που θα παραμείνει και αυτό ανοιχτό μέχρι τις 29/10.

Λίγο πιο χαμηλά, το καταφύγιο Κορομηλιά, πάνω στο μονοπάτι από Δίον και Ορλιά, αλλά και σε κομβικό σημείο του δικτύου μονοπατιών του ΒΑ Όλυμπου, λειτουργεί ήδη κάθε Σαββατοκύριακο και από 15/6 ξεκινά κι αυτό την καθημερινή λειτουργία του, ενώ βορειότερα το καταφύγιο Κρεβάτια στο ξεκίνημα της ράχης Μπαρμπαλά, θα συνεχίσει να ανοίγει όπως πάντα, όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου. Τέλος τα δυο καταφύγια του Οροπεδίου που τώρα είναι κλειστά, το Κάκαλος και το Γιώσος Αποστολίδης, θα ξεκινήσουν την καθημερινή λειτουργία τους το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη, δηλαδή στις 3/6.

anevenontas.gr

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις