ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ.ΕΛ Δήμαρχος; Αντιδήμαρχος; Σύμβουλοι; Εργαζόμενοι; ΟΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Δ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ.ΕΛ

Δήμαρχος; Αντιδήμαρχος; Σύμβουλοι; Εργαζόμενοι;

ΟΛΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Δ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Στα …κάγκελα πολλοί συνδημότες μας, επικοινωνούν με τα γραφεία της εφημερίδας ΕΚΔΟΣΗ και με έκδηλη την αγωνία ρωτούν να μάθουν τι συμβαίνει με τον ιό του κορονοιού και με τον Πρόεδρο που βρέθηκε θετικός.

Όπως μας ενημερώνουν αρκετοί συνδημότες μας,χθές στα γραφεία και γενικότερα τον χώρο που στεγάζεται η Δημοτική Επιχείρηση, επισκέφθηκαν τόσο ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας όσο και ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Δημήτριος Καρανίκας.

Επίσης στον χώρο εργάζεται και ο Σύμβουλος του Προέδρου ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες και στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Επίσης είχαν ανακοινώσει ότι στην Τσαριτσάνη θα πήγαινε υπάλληλος της Δευα,Ελ από τις 2 Νοεμβρίου για την παραλαβή αιτήσεων για σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης για τον βιολογικό καθαρισμό.

Περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση από την Δημοτική Αρχή καθώς απ ότι φαίνεται οι πολίτες δηλώνουν πάρα πολύ προβληματισμένοι για την έκταση και το βαθμό διασποράς διότι η υπηρεσία απευθύνεται στο σύνολο του τοπικού πληθυσμού.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο