ΘΕΜΙΣ ΦΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ… Παραμύθι …τα έργα σας!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

ΘΕΜΙΣ ΦΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ…                 Παραμύθι …τα έργα σας!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

ΘΕΜΙΣ ΦΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ…

Παραμύθι …τα έργα σας!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

ΘΕΜΙΣ ΦΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ…                 Παραμύθι …τα έργα σας!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

Με επιστολή του στην ΕτΕ ο Πρόεδρος του Κ.Δ Μαγούλας του Δήμου Ελασσόνας Θέμις Φάκας καταλογίζει στην Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα…μεγάλα, ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις του ..αέρα!!

Μαχητικός, επίμονος και συνεπής ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Μαγούλας  σε ότι έχει σχέση με τα συμφέροντα του χωριού και των συγχωριανών του, δεν χαρίζεται σε κανέναν και αγωνίζεται με όσα μέσα έχει στην διάθεσή του.

Με αφορμή δημοσιεύματα στα τοπικά site  για τα έργα που υποστηρίζει ότι κάνει η Δημοτική Αρχή σε όλα τα χωριά του Δήμου με επιστολή του στην εφημερίδα διαψεύδει την Δημοτική Αρχή επισημαίνοντας πώς… « κ.Δήμαρχε τα λόγια τα μεγάλα, οι ανέξοδες υποσχέσεις που συνθέτουν την έννοια του ψέματος είναι και η αποκάλυψη ότι το έργο σας είναι ανύπαρκτο.

Λαμβάνοντας αφορμή από το Τεχνικό Πρόγραμμα που τόσο πολύ διαφημίσατε και ως συνήθως υπερψηφίστηκε από τους συμβούλου σας με τις μεγαλόστομες και πομπώδεις εκφράσεις και τοποθετήσεις σας ότι τάχα μου οι μελέτες, και ο σχεδιασμός σας αποδίδουν καρπούς και αλλάζουν όψη όλες οι Κοινότητες μόνο στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνονται.

Με μια λέξη κύριοι μπορεί να περιγραφεί το έργο που κάνατε κοντά στο τέλος της θητείας σας…Παραμύθια!!!

Αλήθεια,για πόσο αφελείς μπορεί να μας θεωρείτε,πόσο πολύ μπορεί να μας υποτιμάτε, να μας αγνοείτε, ίσως, ποιος, ξέρει να είστε πεπεισμένοι ότι σας χρωστάμε και χάρη που μας ανέχεστε!!

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε το μέγεθος των ψεμάτων για τα περιβόητα έργα σας, τα οποία τουλάχιστον στον τόπο καταγωγής μου είναι στο απόλυτο μηδέν!!

Λέτε να χάσαμε την όρασή μας και να μη βλέπουμε αυτά τα έργα που άλλαξαν όψη στο χωριό μου; Τόση αλαζονεία πιά,τόση απαξία απέναντί μας;

Ο Κόσμος κύριοι, βλέπει και κρίνει και το μόνο που σας αρμόζει είναι να ντρέπεστε για την συμπεριφορά σας.

Να σας υπενθυμίσουμε για μια ακόμα φορά εκτός από την φριχτή πραγματικότητα του απόλυτου μηδέν που αγγίζει το…έργο σας, ότι υπάρχουν ακόμα (17) μόνιμες οικογένειες στις οποίες δεν φροντίσατε να φτάσουν τα 600 ευρώ λόγω του σεισμού, χρήματα που λάβατε από την Κεντρική εξουσία με την ευθύνη να τα αποδώσετε στους δικαιούχους και μέχρι σήμερα δεν το πράξατε, και είστε υπόλογοι και για αυτό.

Ούτε δρόμους αποκαταστήσατε, ούτε στις κατεδαφίσεις των ετοιμόρροπων κτιρίων προχωρήσατε, ούτε κάν για την ράμπα στο ποτάμι νοιαστήκατε, και ο Θεός να φυλάξει να μην έχουμε κάποιο δυστύχημα διότι τότε η ευθύνη σας θα είναι ασυγχώρητη.

Εμείς παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που λέτε θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέχρι να δικαιωθούμε

Ο Πρόεδρος της σεισμόπληκτης Μαγούλας Θεμιστοκλής Φάκας.

Σχετικές δημοσιεύσεις