ΘΕΤΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άμεση η αντίδραση της διεύθυνσης του Σχολείου Η εκπαιδευτικός τελεί σε κατ οίκον καραντίνα στο Λιβάδι

 ΘΕΤΙΚΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άμεση η  αντίδραση της διεύθυνσης του Σχολείου

Η εκπαιδευτικός τελεί σε κατ οίκον καραντίνα στο Λιβάδι

Ψύχραιμα και σύμφωνα με όσα ορίζει το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις αντέδρασε η Διεύθυνση του Γυμνασίου Καλλιθέας μετά την διαπίστωση ότι μια από τους εκπαιδευτικούς ήταν θετική στον ιό του κορονοιού.

Η καθηγήτρια από το περασμένο Σάββατο άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα, στην αρχή βήχα και μετά πυρετό, που την έκαναν να  προχωρήσει στο τέστ για να ελέγξει αν είχε προσβληθεί ή όχι από τον ιό.

Τα τέστ στα οποία υποβλήθηκε ήταν θετικά και μόλις έγινε γνωστό η μεν εκπαιδευτικός μετέβη στο σπίτι της στο Λιβάδι και τελεί σε κατ οικόν περιορισμό, και είναι καλά στην υγεία της, το δε Σχολείο για σήμερα(χθές) έκλεισε.

Η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί στην απαραίτητη ιχνηλάτηση για να ελέγξει όσους ήρθαν σε επαφή με την καθηγήτρια έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διασποράς.

Από την διεύθυνση του Σχολείου μας ανακοίνωσαν ότι αύριο το Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά εκτός από τα δύο τμήματα στα οποία η εκπαιδευτικός εισήλθε, το τμήμα της Α΄Γυμνασίου και της Γ΄Λυκείου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο