Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ; Έκλεισε η ΔΕΥΑ. ΕΛ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;

Τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ;

Έκλεισε η ΔΕΥΑ. ΕΛ

ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

 ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;

Εντύπωση προξενεί η βραδύτητα της Δημοτικής Αρχής να βγεί με ανακοίνωσή της και να ενημερώσει τους Δημότες για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον χώρο που στεγάζεται η ΔΕΥΑ.ΕΛ μετά την διαπίστωση ότι ο Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Ιπποκράτης Τζιουμακλής βρέθηκε θετικός στον ιό covid 19.

Ο ίδιος όπως προαναφέραμε στο πρωινό μας ρεπορτάζ ενημέρωσε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και κάνει έκκληση σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και δεν θυμάται να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο.

Η ΔΕΥΑ.ΕΛ όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι μια υπηρεσία από τα γκισέ της οποίας σχεδόν περνά το σύνολο των δημοτών προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να τους ρυθμίσουν.

Μάλιστα η προσέλευση των δημοτών προφανώς θα ήταν αυξημένη, μετά την ανακοίνωση της επιχείρησης ότι θα προέβαινε σε διακοπή της παροχής του νερού από τις 2 Νοεμβρίου.

Προφανώς χρειάζεται και μια ανακοίνωση από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς για να γνωρίζουν οι πολίτες τι να κάνουν για να ελέγξουν αν και κατά πόσο είναι θετικοί στον ιό, και πώς να συμπεριφερθούν για να αποφευχθεί η μεγαλύτερη διασπορά.

Για την ώρα αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι όσοι έπισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΕΥΑ.ΕΛ είναι αναγκαίο να θερμομετρούνται για μια εβδομάδα και αν διαπιστώσουν ότι έχουν πυρετό να ενημερώσουν το προσωπικό του Κ.Υ.Ελασσόνας για να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο