ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΟΛ. ΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Τις…ξεπουλάνε;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΟΛ. ΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Τις…ξεπουλάνε;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΟΛ. ΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τις…ξεπουλάνε;

ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 15,27 ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ!!!

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝΟΛ. ΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Τις…ξεπουλάνε;

Διαβάζουμε στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης  της ΑΕΝΟΛ.ΑΕ μεταξύ άλλων ότι…ο Δήμος Ελασσόνας να μην αυξηθεί στην αύξηση κεφαλαίου έτσι ώστε να μειωθεί το ποσοστό του κατά 15,27% (απο 48,38% σε 33,11%)και να μικρύνει η διαφορά απο τους άλλους Δήμους.”!!!!!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ποσό ύψους 95.381,00 ευρώ που θα απΑιτηθεί για την κάλυψη των αναγκών της μετατροπής της εταιρίας σε οργανισμό.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ δεν είναι¨?… ότι ο Δήμος Ελασσόνας δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση ξεπουλώντας ουσιαστικά ένα ποσοστό σημαντικό ύψους 15,27 καθιστώντας τον πολύ αδύνατο και ανήμπορο να καθορίζει τις εξελίξεις και να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Οργανισμό για την ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας και φυσικά των άλλων περιοχών.

Ας μη λησμονούμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν προσπάθειες να φύγει η έδρα από τον Δήμο Ελασσόνας και να μπορέσουν να διαχειρίζονται τα προγράμματα της άλλα κέντρα εξουσίας.

Θα μας εξηγήσει κανείς γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Μήπως για τις 95 χιλιάδες ευρώ που θα απαιτηθούν για την κάλυψη των εξόδων;

Δηλαδή αν καταλαβαίνουμε καλά κάποιοι στον Δήμο Ελασσόνας, προφανώς αποφάσισαν για το ως άνω ποσό να απεμπολήσουν το 48,38 % των μετοχών που τους έδινε την δυνατότητα περισσοτέρων δυνατοτήτων για την ανάπτυξη και να το συρρικνώσουν κατά 15,27% με ότι αυτό σημαίνει για τον τόπο;

Αν αυτό δεν λέγεται …ξεπούλημα ,ας μας ενημερώσουν τι άλλο σημαίνει!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις