ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Κ.ΠΑ.Π… Τρομοκρατία εναντίον εργαζομένων; ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ

 ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Κ.ΠΑ.Π…

Τρομοκρατία εναντίον εργαζομένων;

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ

Περίεργα είναι όσα συμβαίνουν στον Ο.Κ.Π.Α.Π σύμφωνα με εργαζόμενους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Αντιπρόεδρος συμπεριφέρεται με εμπάθεια, όχι στο σύνολο των εργαζομένων,  αλλά επιλεκτικά,ασκώντας μια ιδιότυπη τρομοκρατία

Επίσης μας καταγγέλλουν ότι αφαιρέθηκε τιμητική πλακέτα που είχε απονεμηθεί σε συμπολίτη μας για την προσφορά του στο κλειστό γήπεδο.

Τελειωμό δεν έχουν οι αναφορές τόσο από εργαζόμενους όσο και από απλούς δημότες για τις συμπεριφορές κάποιων αιρετών που πρόσκεινται στην παράταξη του νύν Δημάρχου, αναλυτικό ρεπορτάζ έχουμε σε άλλο θέμα για τον Πρόεδρο του Τ.Σ Κρανέας, αλλά και συνεργατών του που δεν κατάφεραν να εκλεγούν, στους οποίους ανατέθηκαν καθήκοντα διοικητικά σε οργανισμούς του Δήμου!!

Όπως είναι γνωστό ο εκλεγμένος πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Λιβαδίου Κωνσταντίνος Τσανούσας λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, η επαγγελματική του δραστηριότητα δεν του επιτρέπει την ενασχόληση με τον Οργανισμό, στην πραγματικότητα την διοίκηση την ασκεί η Αντιπρόεδρος κ. Έλενα Ταζέ.

Οι αναφορές που έγιναν από εργαζόμενους κάνουν λόγο για αυταρχική συμπεριφορά της Αντιπροέδρου, ενώ δεν έλλειψαν και οι διαμαρτυρίες γονέων με αφορμή τις καταλήψεις των Σχολείων όταν η Αντιπρόεδρος δήλωσε όπως μας είπαν χαρακτηριστικά …με τσαμπουκά , ότι τα Σχολεία θα ανοίξουν διότι πρόκειται για κατάληψη δημοσίου χώρου,και δεν είναι δυνατόν μια μειονότητα να εκμεταλλεύεται το Σχολείο, υποστηρίζοντας στον αντίλογο γονέων ότι ,τα παιδιά εκλέγουν κυβέρνηση αφού ψηφίζουν, ότι οι γονείς γνωρίζουν καλύτερα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προξενεί ωστόσο η ενέργεια του Οργανισμού, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι και απόφαση του Προέδρου, να αφαιρεθεί τιμητική πλακέτα για συνδημότη μας που είχε τοποθετηθεί στον χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου έπειτα από δωρεά όχι ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού, επι Δημαρχίας Ευαγγέλου!!

 

Το σκεπτικό της Αντιπροέδρου που προφανώς εξέφραζε και του Προέδρου ήταν ότι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που κάποιος κάνει μια δωρεά να τοποθετείται και μια πλακέτα!!

 

Βέβαια επικαλέστηκε και το τυπικόν της υπόθεσης, να γίνει το πρωτόκολλο, δηλαδή αποδοχή της δωρεάς και όλα τα γραφειοκρατικά!!

Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η δωρεά έγινε, και αυτό έχει την αξία του, εκτός και η διοίκηση του Ο.Κ.Π.Α.Π έχει άλλη άποψη για τις δωρεές και δεν θέλει να γίνονται!!

Σεβαστή η όποια άποψη αρκεί να γνωρίζουν οι δημότες για να μη βρίσκονται προ εκπλήξεων.

Και φυσικά αφού η Διοίκηση προφανώς δεν θέλει δωρεές, να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου και να μη χρειάζεται να δωρίσει κανείς τίποτα!!

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο