Το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι εποχής του 40!!

Το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι εποχής του 40!!

Το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι εποχής του 40!!

Το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι εποχής του 40!!

Το οδικό δίκτυο του Δήμου είναι εποχής του 40!!

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η διαγράμμιση του επαρχιακού και εθνικού δικτύου περιοχών της Ελασσόνας

Αυτό διαβάζουμε πλέον σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες οι ιδιοκτήτες των οποίων το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν ως γραφεία Τύπου της Περιφέρειας, των Δήμων,των βουλευτών και των υπουργών ευχαριστώντας τους μάλιστα για τις ενέργειές τους και για κάποια έργα που σχεδιάζουν και υλοποιούν!!

Τους ευχαριστούνε μάλιστα οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως δημοσιογράφοι, …μεταφορείς των Δελτίων Τύπου, και εκ μέρους των πολιτών!!!

Αναρρωτιόμαστε , τι να συμβαίνει άραγε; Γιατί το μόνο που κάνουν είναι να αναπαράγουν ότι τους στέλνουν οι προαναφερόμενοι θεσμικοί κύριοι.

Γιατί άραγε; Μήπως για την ψυχή της μάνας τους!!!

Προφανώς όχι, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τον λόγο και θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να εξηγήσουν και σε εμάς αυτή τη νέα πρακτική, που ως άλλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ ξεπλένει.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι αναπαραγωγοί των Δελτίων Τύπου το μόνο που πληροφορήθηκαν είναι το κείμενο στην προκειμένη περίπτωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας που κάνει λόγο για την διαγράμμιση των δρόμων;

Διέλαθε της προσοχής των κυρίων δημοσιολογούντων ότι ο Δήμος Ελασσόνας στην κυριολεξία στερείται σύγχρονου οδικού δικτύου, και το υφιστάμενο είναι αυτό που είχε χαραχθεί στο μεγαλύτερο του μέρος στην εποχή του 40!!!

Δεν πρόσεξαν όλοι αυτοί οι αναπαραγωγοί των δοσμένων…ειδήσεων ότι αν για κακή σου τύχη βρεθείς πίσω από ένα φορτηγό αυτοκίνητο, και αν είναι και συρόμενο, είναι εφιάλτης, στην θέση…πλακόπετρες μια απόσταση 8 χιλιομέτρων μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και σε 40 λεπτά!!

Αγνοούν ότι μέχρι το 1957 που κατασκευάστηκε ο δρόμος των Τεμπών ο μοναδικός οδικός άξονας που συνέδεε την Δυτική Μακεδονία, την Θράκη, τα Βαλκάνια,ήταν αυτός που διέσχιζε την Ελασσόνα;

Ενημερώθηκαν ποτέ ότι ο περιβόητος Ε65 ήταν σχεδιασμένος να περνά από την Ελασσόνα, ακόμα υπάρχουν τα ταμπελάκια που οριοθετούσαν την διαδρομή, όπως επίσης και στο google η διαδρομή ακόμη είναι χαραγμένη από την Ελασσόνα,δυστυχώς όμως εξ αιτίας παρεμβάσεων πολιτικών, και απόλυτης αδιαφορίας και ασχετοσύνης των θεσμικών της περιοχής μας ο Ε65…πέταξε;!!

Η είδηση δεν είναι ότι έγιναν οι διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ελασσόνας, η είδηση είναι ότι η Ελασσόνας οδικά ακόμα βρίσκεται στην εποχή του 40, και γι αυτή την πραγματικότητα έχουν τεράστιες ευθύνες όλοι όσοι άσκησαν εξουσία και φυσικά ασκούν!!

Το χειρότερο απ όλα είναι ότι όλοι αυτοί εμπαίζουν όλους τους πολίτες όταν ξεδιάντροπα επισκέπτονται την Ελασσόνα και τα χωριά και με απίστευτο θράσος μιλάνε για ανάπτυξη και…πράσινα άλογα.

Ανάπτυξη μιας περιοχής που το οδικό της δίκτυο είναι της εποχής του 40, είναι αδύνατον να υπάρξει με τα σημερινά δεδομένα.

Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν να χρησιμοποιήσουν τον τόπο μας ως ένα μεγάλο ζωολογικό κήπο σε πρωτόγονες συνθήκες…με τους κατοίκους της ως άλλες…μαιμούδες…

Σχετικές δημοσιεύσεις