ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ… Να κατασχέσουν την τουαλέτα!!! ΑΥΤΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ-ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ…. Που πάνε τα χρήματα!!! ΑΛΛΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ  ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ…

Να κατασχέσουν την τουαλέτα!!!

ΑΥΤΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ-ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

Είναι γνωστός σε όλους πλέον ο εγκληματικός ρόλος των Τραπεζών λαι των Τραπεζιτών σε ολόκληρη την υφήλιο.

Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι είναι αυτοί οι ηθικοί αλλά και φυσικοί αυτουργοί πραξικοπημάτων, πολέμων και καταδυνάστευσης των λαών.

Είναι αυτοί που ελέγχουν τα πάντα, από τους θλιβερούς πολιτικούς εως και τους βιομήχανους τους οποίους στην εποχή μας τους χρησιμοποιούν μέχρις ότου τους χρειάζονται.

Είναι αυτοί που επέβαλαν τους πολέμους στην Μέση Ανατολή στην Λιβύη και όπου αλλού στον κόσμο, στον πλανήτη.

Είναι αυτοί που το μόνο που προσκυνάνε είναι το χρήμα, την εξουσία και το αφεντικό τους, τον Κοσμοκράτορα του κόσμου τούτου.

Είναi μακρύς ο κατάλογος, ατελείωτος με τις λυσσασμένες και δολοφονικές τους επιθέσεις εναντίον όσων δεν σκύβουν το κεφάλι να τους προσκυνήσουν, και επιχειρούσαμε να τον καταγράψουμε και θα χρειαζόμασταν χιλιάδες σελίδες, και θα παραβιάζαμε ανοιχτές πόρτες!!

Θα σταθούμε ωστόσο σε μια τους ενέργεια και πράξη που από την μια καταδεικνύει την δαιμονική τους και τερατώδη συμπεριφορά και από την άλλη αποκαλύπτει τον φόβο που τους κυριεύει και από την αντίδραση του πιο αδύναμου πολίτη. Στην κυριολεξία τρέμουν άσχετα απο το γεγονός ότι έχουν στα χέρια τους παράνομα την παγκόσμια εξουσία.

Φανταστείτε σε ποιο σημείο έφτασε ο φόβος τους που ξεκινά από την συνείδησή τους, που τους σφυροκοπά αδυσώπητα και ανελέητα και τους υπενθυμίζει πόσο ανθρωπάκια είναι και το χειρότερο ότι πούλησαν ότι πολυτιμότερο έχουν την ψυχή τους!!

Απειλούν έναν κάτοικο χωριού της Ποταμιάς του οποίου το σπίτι κρίθηκε κατεδαφιστέο, ότι θα του κατασχέσουν το σπίτι!!!

Ο συμπολίτης μας που έλαβε τα σχετικά έγγραφα, και εδώ και ένα περίπου χρόνο διαμένει σε τροχόσπιτο, χαμογελώντας και με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε…άντε μωρέ, από το σπίτι μου το μόνο που σώθηκε από τον σεισμό είναι το αποχωρητήριο, ας έρθουν να το κατασχέσουν, αυτό άλλωστε τους αξίζει… και συνεχίζοντας τος κάλεσε να πάνε και στο λυόμενον να το κατασχέσουν και αυτό!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…αυτό και μόνο καταδεικνύει την αφροσύνη αυτών των θλιβερών ανθρώπων, των Τραπεζιτών…

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ…             Να κατασχέσουν την τουαλέτα!!! ΑΥΤΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ-ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις