ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ… Είστε δόλιοι και γελοίοι

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…                                    Είστε δόλιοι και γελοίοι

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ

Είστε δόλιοι και γελοίοι

ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

γράφει ο Αποστόλης Βάλλας

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…                                    Είστε δόλιοι και γελοίοι

Διαβάζουμε στο ΙΓ  κεφάλαιο της Ιεράς Αποκαλύψεως του Ιωάννου στους  στίχους 16-17-18«και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους,και τους πλούσιους και τους πτωχούς,και τους ελεύθερους και τους δούλους,ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι εί μη ο έχων το χάραγμα,το όνομα του θηρίου,ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ό έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γάρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς΄.»           

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…                                    Είστε δόλιοι και γελοίοι

Αυτό το κείμενο γράφτηκε και δόθηκε στην ανθρωπότητα 2000 χρόνια και πάνω, αποκαλύπτοντας στους ανθρώπους τι χρειάζεται να κάνουν για να αποφύγουν τον όλεθρο, την απόλυτη φρίκη και την αιώνια δυστυχία!!

Μέχρι πρίν λίγα χρόνια όταν κάποιος έκανε αναφορά στο κείμενο της Ιεράς Αποκαλύψεως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χλεύαζαν και ειρωνεύονταν και αυτό διότι τότε ο μόνος τρόπος για να αποδεχθεί κανείς την Αποκάλυψη ήταν αυτός της πίστεως, αφού δεν ήταν…χειροπιαστή η πραγματικότητα, δεν φαινόταν ότι αυτό που είναι γραμμένο θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αν πάμε δε ακόμα πιο πίσω στον χρόνο ήταν αδιανόητο στους ανθρώπους να αποδεχθούν ότι κάποτε θα υπήρχε η δυνατότητα οι να μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!

Ήταν γι αυτούς ένα μεγάλο παραμύθι, ένας παραλογισμός, μια αχαλίνωτη και απόκοσμη φαντασίωση.

Στις ημέρες μας όμως τα πάντα έχουν ανατραπεί και πλέον όλα όσα είναι γραμμένα στην Ιερά Αποκάλυψη από πολλούς θεωρούνται…μια παρωχημένη καταχώρηση αφού πλέον οι δυνατότητες της επιστήμης ξεπερνούν κατά πολύ όσα μας αποκαλύφθηκαν!!

Το δυστύχημα ωστόσο είναι ότι ενώ το κείμενο της Ιεράς Αποκαλύψεως , σήμερα από κανέναν σοβαρό άνθρωπο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί για όσα μας προειδοποίησε, και αντί να μας προβληματίσει,να μας αφυπνίσει για την φοβερή απειλή, τέτοια που η ανθρωπότητα από καταβολής της δεν γνώρισε ακόμα, αντιμετωπίζεται με απαξία και ενίοτε με βλάσφημο τρόπο.

Ας σταθούμε όμως σε μια καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας όταν επισκεπτόμαστε τα σύγχρονα…πνευματικά Νταχάου, τις Τράπεζες όπου υφιστάμεθα συμπεριφορές και πρακτικές εξευτελιστικές και ακραία επικίνδυνες για την Ελευθερία του Προσώπου και συνολικά της κοινωνίας καθώς με μαθηματική ακρίβεια και αριστοτεχνικό τρόπο μας οδηγούν στην απόλυτη εξάρτηση, στην πιο μαύρη σκλαβιά, στο ίδιο το έρεβος!!

Όλο αυτό γίνεται και εξελίσσεται μέσα από πρακτικές φαινομενικά…αθώες, δικαιολογίες και δήθεν σε πρώτη φάση ,μέχρι να επιβληθεί και με νόμο η υποταγή στο σκότος!!

Χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε στην πραγματικότητα αυτά τα κολαστήρια απεργάζονται την έλευση του βδελύγματος της ερημώσεως απαξιώνοντας τι άλλο; Το ίδιο το…προιόν τους το χρήμα!! Δεν είναι οξύμωρο; Δεν είναι απίστευτο, ακατανόητο;κι όμως το κάνουν!!

Πως το κάνουν; Τόσο απλά, που το θεωρούμε έως και αναγκαίο!!

Αν επισκεφθείτε σήμερα ένα από αυτά τα κολαστήρια,και επιχειρήσετε να καταθέσετε χρήματα σε κάποιον λογαριασμό και απευθυνθείτε στον ταμία η απάντηση που θα λάβετε είναι, πως… αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν το ποσό για κατάθεση υπερβαίνει τα 1000ευρώ, ούτε κάν 1000, πρέπει να είναι 1000 και (1) ευρώ!!

Αν καταφύγετε στο μηχάνημα με όσους κινδύνους υπάρχουν να κάνετε λάθος, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πως μπορείτε να καταθέσετε μόνο μέχρι (15) χαρτονομίσματα!!!

Αν προκειμένου να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο στην περίπτωση που τα χαρτονομίσματα είναι περισσότερα από (15) ζητήσετε από τον ταμία να σας εξυπηρετήσει ζητώντας του για παράδειγμα να ανταλλάξετε τα 50ευρα που έχετε ή τα 20ευρα με 100ευρα ή 200ευρα η απάντηση που θα λάβετε είναι ότι δεν μπορεί να σας βοηθήσει διότι δεν έχει αυτά τα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ!!

Αν μετά απ΄όλα αυτά ζητήσετε από τους υπεύθυνους της Τράπεζας να σας υποδείξουν κάποιον τρόπο για να κάνετε την δουλειά σας, να καταθέσετε δηλαδή τα χρήματα σας σε κάποιον λογαριασμό δεν θα σας απαντήσουν παρα΄μόνο θα σηκώσουν τις πλάτες τους αδιαφορώντας!!

Ο μόνος τρόπος που θα σας απομένει μετά είναι να ψάχνετε σε όλη την αγορά μήπως και βρείτε τα απαραίτητα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ και φυσικά θα εισπράττετε τα χαμόγελα των επαγγελματιών που θα απευθύνεστε αφήνοντας να εννοηθεί πως μάλλον τους…κάνετε πλάκα αφού πλέον αυτά τα χαρτονομίσματα έχουν καταστεί είδος προς εξαφάνιση!!

Απαραίτητη δε προυπόθεση για την οποιαδήποτε συναλλαγή είναι η ύπαρξη της κάρτας, χωρίς την οποία δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, καμία συναλλαγή, παρά μόνο στην αγορά και στις λαικές, για την ώρα, διότι, οσονούπω και αυτή η δυνατότητα σε λίγο χρονικό διάστημα δεν θα είναι εφικτή!!,

Μοναδική διέξοδος για κάθε συναλλαγή θα είναι η τραπεζική κάρτα και ο λογαριασμός , κάτι που σημαίνει ότι εσύ στην πραγματικότητα δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου, δεν είσαι κάτοχος πραγματικού χρήματος, αφού ανά πάσα στιγμή η εξουσία μπορεί σε χρόνο στιγμιαίο, με ένα νόμο να σου μηδενίσει το σύνολο του ποσού που έχεις στον λογαριασμό σου ή μέρος αυτού, κάτι που το ζήσαμε λίγα χρόνια νωρίτερα με την περιβόητη οικονομική κρίση!!

Επειδή οι κάρτες και χάνονται, και κλέβονται, και καταστρέφονται, και αυτές με έναν νόμο, έτσι απλά, θα καταργηθούν και θα επιβληθεί σε όλους το αποκαλούμενο χάραγμα είτε στο δεξί χέρι, είτε στο μέτωπο, συμβαίνει ήδη σε πολλά Κράτη!!

Όποιος δεν θα διαθέτει λογαριασμό είτε διότι δεν έχει τα χρήματα, είτε διότι θα αρνηθεί να υποστεί αυτή την εξευτελιστική πρακτική με συνέπειες τραγικές και μη αντιστρέψιμες στην αιωνιότητα δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει οτιδήποτε, ούτε να πωλήσει!!

Τι μας αποκαλύπτει ο Ιωάννης ο Θεολόγος 2000 χρόνια και πάνω μέσα από το Ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως;… «… «και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους,και τους πλούσιους και τους πτωχούς,και τους ελεύθερους και τους δούλους,ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι εί μη ο έχων το χάραγμα,το όνομα του θηρίου,ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ό έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γάρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς΄.»           

Γιατί αλήθεια θα επιβάλει το χάραγμα στο δεξί χέρι, ή στο μέτωπο;

Ας αναρωτηθούμε για λίγο…δηλαδή γιατί να μη γίνει στο αριστερό χέρι, ποια είναι η διαφορά; Καμία θα πεί κάποιος σε μια πρώτη ανάγνωση, είναι όμως έτσι; Προφανώς και όχι διότι η διαφορά είναι καταλυτική καθώς με το δεξί μας χέρι κάνουμε το σημείο του Σταυρού το οποίον επέχει θέση ομολογίας του άνθρώπου που κάνει τον Σταυρό του ότι πιστεύει στον Χριστό, τον Μονογενή Υιό του Θεού, στην Σταύρωση Του και φυσικά στην Ανάστασή Του!! Είναι Ομολογία Πίστεως.

Το επόμενο ερώτημα που φυσιολογικά ακολουθεί είναι γιατί κάνει αναφορά μετά το δεξί χέρι, στο μέτωπο; Και εδώ η απάντηση είναι απλή, διότι είναι το σημείο έναρξης της Ομολογίας μας, είναι η αρχή για το σημείο του Σταυρού!!

Ποιόν κυνηγάνε όλοι αυτοί που στο όνομα δήθεν της ευκολίας μας οδηγούν στο χάραγμα; Ποιόν θέλουν να αρνηθούμε; Την Αλήθειακαι ποιος είναι η Αλήθεια; Φυσικά ο Χριστός μας,ο Δημιουργός μας, ο Βασιλεύς των Βασιλευόντων και ο Κύριος των Κυρίων.

Τι μας λέει ο Ίδιος ο Χριστός;…. «εγώ ειμί η Οδός και η Αλήθεια και η ζωή, κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά δι εμού. Εάν με γνωρίζατε, θα γνωρίζατε και τον Πατέρα μου. Από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δεί.»

Τι έχουν αλήθεια να απαντήσουν σήμερα όλοι οι αρνητές της Ιεράς Αποκαλύψεως; Θα συνεχίσουν να επιμένουν ότι πρόκειται για ένα παραμύθι;

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις