ΒΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ … Περί συκοφαντίας το ανάγνωσμα ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΒΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …                       Περί συκοφαντίας το ανάγνωσμα ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΒΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ:  ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …

            Περί συκοφαντίας το ανάγνωσμα

ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΒΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …                       Περί συκοφαντίας το ανάγνωσμα ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

Ο όρος Πολιτικός Πολιτισμός και  Πολιτική Αξιοπρέπεια φαίνεται ότι είναι έννοιες άγνωστες για ορισμένους Ελασσονίτες… κάποιοι από τους οποίους μάλιστα διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι είναι και μεγαλοπαράγοντες της Πολιτικής και έχουν την ικανότητα και δυνατότητα να κατευθύνουν τα…πρόββατα κατ αυτούς, τους ψηφοφόρους σε όποιο κόμμα και συνδυασμό θέλουν…έχοντας εξαπολύσει μια βρώμικη και συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης μου!!

Διαδίδουν οι Πολιτικά Αναξιοπρεπείς, ότι ο εκδότης της εφημερίδας η ΕΚΔΟΣΗ της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ- ΕτΕ, Βάλλας Απόστολος, διατηρεί ένα προφίλ στο fb με τον τίτλο «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ»και μέσα από αυτό, με ανώνυμο δηλαδή τρόπο γράφει εναντίον συμπολιτών του!!!

Επειδή όλα έχουν τα όριά τους, και επειδή ο καθένας χαρακτηρίζεται από την Στάση Ζωής του και την πορεία του στα της Πόλης, του Δήμου, της Κοινωνίας και της Πολιτικής, είναι ανέντιμο και συκοφαντικό αυτό που γίνεται.

Καλώ και προκαλώ όλους αυτούς που έχουν εξαπολύσει αυτή την άθλια συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του προσώπου μου και να αποδείξουν όπως ισχυρίζονται ότι είμαι εγώ ο διαχειριστής, ο εμπνευστής και τι άλλο δεν γνωρίζω που μου χρεώνουν.

 Εάν αυτό δεν το πράξουν πάραυτα θα αυτοκαταταχθούν στην πιο απαίσια κατηγορία των ανθρώπων, δυστυχώς υπάρχει και αυτή, των Συκοφαντών και των Ρουφιάνων.

Ο Απόστολος Βάλλας αρθρογραφεί από τα τέλη της 10ετιας του 1970 σε ότι αφορά τον Δήμο Ελασσόνας και όχι μόνο, και το κάνει πάντα επώνυμα, με το πρόσωπό του, και ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από ανωνυμίες και παραβάν!!

Το έκανε και συνεχίζει να το κάνει τα τελευταία 23 χρόνια μέσα από την έντυπη ΕτΕ, και από τα προφίλ που διατηρεί στο fb επώνυμα και με την φωτογραφία του.

Ο Απόστολος Βάλλας ποτέ δεν συμβιβάστηκε, ποτέ δεν δυσφήμησε, ποτέ δεν ασχολήθηκε με προσωπικά κανενός παρά μόνο με πολιτική και ότι αφορά τον Δήμο Ελασσόνας.

Συγκρούσθηκε με όλες τις μορφές εξουσίας με όποιο τίμημα υπήρξε και υπάρχει, και νά στε σίγουροι ότι είναι πάρα πολύ υψηλό και επώδυνο.

Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι διαφανέστατη και εντιμότατη απέναντι σε όλους τους πολιτικούς, δημάρχους, και κάθε επιπέδου άρχοντα παρά το γεγονός ότι ορισμένοι φρόντισαν να υποστεί ζημίες,και οικονομικές και κοινωνικές και πολιτικές, παλεύοντας για τα συμφέροντα του τόπου υπερασπιζόμενος πάντα και μόνο την Αλήθεια, όπως αυτός την αντιλαμβάνεται.

Είναι η πρώτη φορά που ομιλώ ο ίδιος για τον εαυτό μου, παρά το γεγονός ότι για 10ετιες και λοιδωρήθηκα από ανθρώπους που θέλησαν να διαδραματίσουν ρόλο στα κοινά, δυστυχώς για αυτούς αποδείχτηκε από το έργο τους ότι ήταν πάρα πολύ μικροί,και συκοφαντήθηκα βάναυσα.

 Είναι η πρώτη φορά που το πράττω διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι,είμαι πεπεισμένος ότι θα ήταν ανέντιμο για εμένα να ανέχομαι αυτές τις ύβρεις, τόσο εναντίον μου, όσο και προφανώς εναντίον άλλων ενδεχομένως συμπολιτών μου.

 Είναι καιρός ό καθένας να λάβει ότι του αξίζει, αλλιώς θα είμαστε υπόλογοι όσοι ανεχθήκαμε τις συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων διότι τους επιτρέψαμε και συνεχίζουμε να το πράττουμε,προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, να καταδικάζεται ο τόπος στην ερήμωση, τον μαρασμό και την ανυπαρξία.

Αρκετά, ως εδώ, σε ότι με αφορά, δεν θα ανεχθώ πλέον από ανθρώπους που κινούνται στους διαδρόμους και στους υπονόμους κομμάτων και παραπολιτικής να το …παίζουν σπουδαίοι, και να υπονομεύουν αξίες, αρχές και υπολήψεις..

Αν πραγματικά έχουν ίχνος Πολιτικής Αξιοπρέπειας πάνω τους και όχι μόνο, να βγούνε τώρα, δημόσια, και να δώσουν τα στοιχεία που επικαλούνται ότι έχουν στα χέρια τους που αποδεικνύουν ότι είμαι εγώ ,ο Απόστολος Βάλλας που κρύβομαι πίσω από το προφίλ που προανέφερα.

Εάν δεν τον πράξουν αυτό πάραυτα, αυτό που  θα τους αρμόζει και θα τους ταιριάζει θα είναι ο βούρκος της Αντιμότητας και της Αναξιοπρέπειας, θα φέρουν επάξια τον τίτλο του Συκοφάντη και του Ρουφιάνου.

 Εμπρός λοιπόν ξευτελίστε με όπως διαδίδετε στα τραπέζια…σας προκαλώ…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις