Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Βανδάλισαν την επιχείρηση … “fooderotica” !!!

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Απίστευτο; Ίσως,  όμως αληθινό!!! Στο κέντρο της Ελασσόνας βανδάλισαν, κατέστρεψαν ολοσχερώς το εσωτερικό της επιχείρησης που είχαν…στήσει (2) φίλοι νεαροί, Ελασσονίτες,προσφέροντας στην τοπική κοινωνία προίόντα φαγητού, σουβλάκια , μπιφτέκια, τόστ αναψυκτικά και ότι άλλο μπορεί να βρεί κανείς σε επιχειρήσεις του είδους, fast food!!

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Σήμερα το πρωί όσοι Ελασσονίτες βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία αντίκρυσαν ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη, να καταστρέφεται μια επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου, οι ενοικιαστές επειδή δεν είχαν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά την καταβολή του ενοικίου, τους ζήτησε να αποχωρήσουν, και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο.

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε, είχαν έρθει οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε επαφή με ενδιαφερόμενο να αγοράσει την επιχείρηση τους καταβάλλοντας  το ποσό που συμφώνησαν, με το οποίο θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους, ή μέρος αυτών, αυτοί μόνο γνωρίζουν.

Βανδάλισαν την επιχείρηση … « fooderotica)!!!

Την ιδιοκτήτρια του χώρου όμως, σήμερα την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη,αφού προσερχόμενη στην ιδιοκτησία της, ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση ανήκει στους ενοικιαστές, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια εικόνα απίστευτη, αδιανόητη τουλάχιστον για τα δεδομένα του τόπου μας.

Η επιχείρηση ήταν κατεστραμμένη, λεηλατημένη, βανδαλισμένη, λές και κάποιος το έκανε επίτηδες, η μανία για καταστροφή είναι εμφανής, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση λογική.

Εκείνο που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται μια …ανάσα απο το οικείο Αστυνομικό τμήμα και και παρ΄ολα αυτά δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι το πρωί που οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν στην πόλη!!

 Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, κατέστρεψαν τα πάντα ακόμα και τους μαρμάρινους πάγκους, τα αντικείμενα της τουαλέτας, της κουζίνας, στην κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα όρθιο!!

Το εκπληκτικό σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση είναι ότι καταγγελία στην Αστυνομία για την ώρα έκανε μόνο η ιδιοκτήτρια του χώρου, ενώ οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δεν προέβησαν σε καμία καταγγελία!!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις