ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ… Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…

           Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

Παρά την πολιτική παραφιλολογία που …οργίασε σε κάποιες στιγμές και οφείλονταν στην προσπάθεια διερεύνησης από ορισμένους κύκλους για το τι μέλλει γενέσθαι με τις υποψηφιότητες για την διεκδίκηση του Δήμου Ελασσόνας,είναι πλέον περισσότερο από εμφανές, εως και σίγουρο ότι οι συνδυασμοί θα είναι μόνο (3).

Όπως αναφέρουμε στο ρεπορτάζ για ότι συμβαίνει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές, εκτός απροόπτου, θα συμπορευτούν σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον νύν Δήμαρχο, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

Βέβαια στα…πηγαδάκια του χώρου είναι ανοιχτό και το θέμα του επικεφαλής στον κοινό συνδυασμό, αν θα είναι ο κ. Γάτσας ή άλλο πρόσωπο, και αυτό για αρκετούς λόγους που έχουν να κάνουν. με τα πρόσωπα, τις πολιτικές συμπεριφορές και το κυριότερο με τους συσχετισμούς δυνάμεων.

Σε κάθε περίπτωση ο προσανατολισμός στον χώρο της…Κεντροαριστεράς…πολύ σχηματικός ο χαρακτηρισμός αφού το ψηφοδέλτιο του νύν Δημάρχου ήταν σε μεγάλο ποσοστό …Νεοδημοκρατκό, είναι σαφής, η δημιουργία κοινού ψηφοδελτίου για να υπάρχει  το ενδεχόμενο να κερδηθούν οι εκλογές από την πρώτη Κυριακή!!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

Η παράταξη που πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε είναι γνωστό ότι θα… κατέβει στις εκλογές με το δικό της, ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, αφού άλλωστε η κατάκτηση του Δήμου δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης στον πολιτικό αγώνα που διεξάγει το κόμμα για τα λαικά συμφέροντα.

Πολύ συζήτηση έγινε το προηγούμενο διάστημα σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του Κεντροδεξιού χώρου, και ακόμα περισσότερο τα ονόματα  ενδιαφερόμενων  που ακούστηκαν χωρίς όμως να υπάρχει σοβαρότητα και ουσιαστική βούληση.

Επρόκειτο περισσότερο για πολιτικές παρασκηνίου με απώτερο σκοπό και …βολιδοσκοπήσεις για…στήσιμο και αυτοτοποθέτηση ορισμένων στο γενικότερο Πολιτικό μωσαικό, Δημοτικό και βουλευτικό.

Από τις μέχρι τώρα κινήσεις φαίνεται ότι ο καθείς όπως λέει και ο θυμόσοφος μας λαός….στον πάγκο του.

Όσο και να ακουστεί περίεργο, ο εκλιπών αγαπημένος μας, και ,δήμαρχος της καρδιά μας Χρήστος Καραγιάννης και με την απουσία του δρομολογεί εξελίξεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Κάποιοι θέλησαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, την εμβέλειά τους και την διεισδυτικότητά τους τόσο σε συνάρτηση με τους εσωτερικούς συσχετισμούς στην οργάνωση και στο κόμμα, όσο και με την απήχησή τους στους δημότες.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Με (3) συνδυασμούς η διεκδίκηση

Απ ότι φαίνεται, όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους, ενδιαφερόμενοι και όργανα, και το τοπίο ξεκαθάρισε με την …απόλυτη θέληση ο χώρος να διεκδικήσει τον Δήμο με ένα ψηφοδέλτιο, χωρίς μισόλογα και… κλείσιμο του ματιού.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα κορυφαίου κομματικού στελέχους, το οποίο σε συζήτηση γενομένη ,όταν…έπεσε στο τραπέζι το θέμα ενδεχόμενου να υπάρξει και δεύτερος συνδυασμός ή προσπάθεια υπονόμευσης του υπάρχοντος, χωρίς περιστροφές είπε…αυτά που ήξεραν κάποιοι να τα ξεχάσουν, θα υπάρξουν συνέπειες, όποιος ωστόσο θελήσει να αγνοήσει τα όργανα, δικαίωμά του, θα είναι μόνος του, συστρατευόμαστε όλοι, τέλος.

Αυτή η δήλωση του κορυφαίου κομματικού στελέχους, και αυτό έχει την σημειολογία του, έγινε σε μεγάλη παρέα ανθρώπων που διαδραματίζουν τον δικό τους ρόλο στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, στην οποία παρευρίσκετο και ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου.

Ξεκαθαρίζει λοιπόν το εκλογικό τοπίο και εκτός απροόπτου όπως προαναφέραμε οι συνδυασμοί θα είναι (3) για την διεκδίκηση του Δήμου Ελασσόνας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις